Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova adjam még lejjebb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy azoknál a srácoknál, akik tetszenének nem sok esélyem van. Szinte mindenkinek megadom az esélyt, aki közeledik hozzám (kb. egy évben egyszer történik ilyen), csak azzal nem próbálok meg legalább egy randit, aki tényleg taszít. De ígyis-úgyis kiderül mindig, hogy belül sem olyan a srác, mint amilyet szeretnék magam mellé (mondhatni pont olyan, mint amit a külseje takar). Van ennek egyáltalán így értelme? Vagy folytassam még az olyanokkal való próbálkozást, akikhez nem is vonzódom "hátha mégis megtetszik" alapon?2014. jún. 16. 12:55
11/14 anonim válasza:
Akkor nem hiszem el, hogy senkinek nem tetszel... Azért küldeni kell a jeleket, az érdeklődést az emberek felé.
Biztos, hogy sokkal több embert érdekelsz, csak nem veszed észre..
12/14 anonim válasza:
hát nem tudom, én nem vagyok azaz álom pasi, elég zárkózott és bunkó voltam eddig, pont azért, hogy ne közelítsen felém senki mégis voltak jelentkezők...1-2 lánnyal hülyültem, viccelődtem meg beszélgettem komolyan és ők közeledtek felém, csak sajnos egy csalódás miatt inkább kiábrándítottam őket, hogy ne éljék bele magukat ebbe az esélytelen kapcsolatba. szóval ha még nekem is volt esélyem elég jó csajoknál nem tudom nálad mi lehet a gond...milyen pasit szeretnél? te magad külsőleg/belsőleg milyennek tartod? barátaid mit gondolnak rólad?
13/14 anonim válasza:
Meg oké, hogy a férfiak kezdeményezzenek (bár már ez sem teljesen egyértelmű), de azért mi sem ölbe tett kézzel ülünk.
Ha semmit nem tettem volna a kapcsolataim érdekében, akkor minden bizonnyal még soha egy barátom se lett volna.
Ahogy a kapcsolat fenntartásáért is küzdeni kell, úgy a kapcsolat létrejöttének útján is egyengetni kell egy kicsit.
14/14 A kérdező kommentje:
Én adok jeleket, de akárhányszor akár csak rámosolygok egy nekem tetsző srácra, úgy néz vissza, mintha sértés lenne, hogy egyáltalán tudomást veszek róla. Így akkor hogy tegyek, hogy merjek tenni bármit is?
2014. jún. 16. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!