Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak nekem van elegem, hogy...

Csak nekem van elegem, hogy már egyetemistaként is ekkora követelményekkel kell szembenéznem?

Figyelt kérdés
Informatikai területen tanulok és gyakornoki állásokat kerestem egy nagy multicég honlapján, de kész röhej, hogy mindenhol totálisan alapkövetelmény az angol felsőfok+német középfok kettős (főleg a magyar oktatási rendszert alapul vesszük). Meg emellett tudjál 4 nyelven programozni, legyél tökéletes csapatjátékos, kussolj ha sokat kell dolgozni és örülj, hogy egyáltalán a mi "fiatalos/lendületes csapatunkba" tartozhatsz. Hát komolyan vicc. Gondolkoztam már azon, hogy kitanulok valami szakmunkát, amivel egy normális cégnél vagy külföldön is kereshetek egy korrekt összeget.

2016. nov. 26. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Egy olyan területen tanulsz, ahol ez TELJESEN ÉRTHETŐEN alap elvárás. "

Van benne valami, de az a helyzet, hogy még ez sem igaz. Külföldi multiknál elvárás igen, de nem csak informatikusoknál, hanem kb. bármilyen pozícióban. Na de van egy rakás magyar informatikai cég is és azon kívül, hogy el tudj olvasni kő egyszerű angollal megírt angol dokumentációkat meg fórumokat, nem kell egy gyenge közepesnél erősebb írásbeli nyelvtudás.

Szerintem ez csak egy szokásos nyavalygós kérdés.

2016. nov. 26. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedvencem:

junior/senior programozói állás tárgyalóképes angol nyelvtudással

2017. márc. 1. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Nettó hülyeség ez a kérdés... diplomaféléves MSc-sként főállásban vagyok... végigdolgoztam BSc-t és MSc-t is, gagyi 500-800 ft-os órabérekkel, de simán felvettek bárhová pedig nem is voltam penge egyik nyelvből sem. Nokiánál 800 ft-os órabér nettó, és szinte mindenkit felvesznek aki picit tud programozni...angol beszéd.
2017. márc. 5. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!