Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nincsenek releváns...

Miért nincsenek releváns információk az álláshirdetésekben?

Figyelt kérdés

Miért jó az a HR-nek, hogy rengeteg olyan jelentkezővel is kell foglalkoznia, aki az interjún kap meg olyan információkat, amelyek számára kizárják az állás betöltésének lehetőségét?

Egy álláshirdetésének az alábbiakat kellene taralmaznia:

- munkakör

- munkavégzés helye

- foglalkoztatás formája

- munkaidő

- bérajánlat

Ezek zöme nem szerepel a hirdetésekben. Miért? Ezek ismeretében csak olyanok jelentkeznének, akiknek ezek a paraméterek rendben vannak, így sok pluszmunkától, felesleges időtöltéstől lehetne megkímélni a feleket...

2016. nov. 23. 09:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez engem is érdekelne.Mert elég idegesítő az,amikor olyat írnak pl. hogy versenyképes fizetés.. :S
2016. dec. 4. 12:09
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

* utolsó vagyok.

Ez engem is érdekelne.Mert elég idegesítő az,amikor olyat írnak pl. hogy versenyképes fizetés.. De azt már nem,hogy az konkrétan mennyi.. :S

2016. dec. 4. 12:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a minimálbért jelenti!
2016. dec. 14. 11:59
 14/29 anonim ***** válasza:
Kérem szépen ne keverjük össze a fogalmakat. Az ilyen misi-musi boltvzetetőt keresünk, meg vállalkozók keresenek embereket témájú béna álláshírdetéseket nem a HR csinálja. Ott nincs HR, max valami admin emberke.
2017. jan. 13. 17:33
 15/29 A kérdező kommentje:

# 14

Tudsz linkelni olyan álláshirdetést, amiben a fent felsorolt paraméterek mind szerepelnek?

2017. jan. 13. 20:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz magyaroszágon találni olyan (multi) céget, akik kiírják a fizetést, így nem.
2017. jan. 15. 22:51
 17/29 A kérdező kommentje:

# 16

Tudom.

De pont ez a marhaság. elmegyek egy interjúra, második kör, mindenki örül és akkor mond egy szemérmetlenül alacsony fizetési ajánlatot.

Minek húzza az időmet?

Ha az elején közli, h mennyit akar fizetni, akkor csak azok fognak jelentkezni akiknek ez elég.

2017. jan. 16. 11:29
 18/29 A kérdező kommentje:

Legfrissebb tapasztalat:

48-órás munkahét 6 nappal, kezdésnek havi 120.000Ft, próbaidő (3hónap) után jár jutalék is, amivel ez felmehet 250.000Ft-ra is akár.

Mindezt 15+ éves releváns szakmai tapasztalattal, felelősségteljes munkakörben.

Ha ezt tudom, nyilván el se megyek az interjúra, és a cég ostobácska ügyvezetőjét is megkímélem attól, hogy kiröhögjem. :D

Nem hiszem, hogy ennyire komolytalan cégek vannak...

2017. jan. 18. 10:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

igeeen és úgy kell levadászni azt is, hogy pontosan hol lenne a munkavégzés helye. Oda lehet-e jutni autó nélkül stb..

Munkaidőt is külön levadászom ha tudom, de persze elvárást azt tudnak írni.

2017. jan. 18. 15:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

amúgy nem az hogy komolytalan, hanem le*szarják a munkáltatót és ahelyett hogy mondjuk egy kicsit többet adnának, csak sírnak és halálra dolgoztatják őket.

Előző munkahelyemen a vezetők 10 méterre mellettem ültek, egész nap hallgattam, hogy a lakásukban milyen új márvány padlócsempe meg drága cuccokat vesznek. Én meg 120 at kerestem és még így is zsebbe fizették egy részét. Majd 2. hónapban a felújítások megbeszélése után kirúgtak, mondván nincs pénzük engem fenntartani...

2017. jan. 19. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!