Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utálom az új munkahelyemet,...

Utálom az új munkahelyemet, és gyomorgörccsel megyek be mindig. Ki hogyan vészelte át?

Figyelt kérdés

pályakezdő vagyok, és a szakmámban sikerült elhelyezkednem. tudom, össze kéne tennem a 2 kezem emiatt, de nem vagyok rá képes. 5 hónapja vagyok egy cégnél, amit konkrétan 4 hónapja gyűlölök.

az első hónap még nagyon jó volt, mindenki kedves volt, segítőkészek, mindent normálisan elmagyaráztak, minden kérdésemre válaszoltak.

de ezt, mintha elvágták volna, szinte a második hónaptól kezdve elvárták, hogy olyan dolgokat is tudjak, amik akkor történtek, amikor ott sem voltam.

Példa: reggel 7-kor történt egy kis keveredés, én mentem fél8-ra, és őrjöngve hívott a főnök, hogy hogyan is történhetett ez. én, mivel ott voltam 2 hónapja, azt sem tudtam, hirtelen hova nyúljak, mit mondjak. majd megjelent a kolléganő, és tőle is kaptam a fejmosást.

sajnos azt tapasztalom, hogy mivel új vagyok, sok mindent az én nyakamba varrnak. mikor más elrontott valamit, azzal indokolta, hogy "az új hölgynek segítettem, nem figyeltem a munkámra, azért rontottam el".

a másik a lekezelés. sokszor "kisasszonynak" hívnak.

volt, hogy jött egy telefon, a kolléganő vette fel, és jelzett, hogy keressem meg a főnököt. felálltam, mire a másik kollegina felpattant és dúlva-fúlva kirontott, hogy "ne ülj a helyeden, dolgozunk, nem lazsálunk".

elegem van, hogy bármit csinálok, az rossz.

és a stílusból is elegem van.

van ott egy nagyon kedves lány, de ő már alig 1 hónapot van ott, aztán szülési szabira megy.

utálom az egészet, gyomorgörcsöm van már. ja, és a fizetés sem jó. éppen hogy 6 jegyű, nem több, nem kevesebb. tehát még csak az sem motivál reggelente, hogy mennyi pénzt kapok, mert semennyit.

itt vagyok 24 éves, még otthon élek, a párommal nem tudunk még egy lyukat sem bérleni, mert nem telik rá, az ő fizetése nem lenne elég arra, hogy ketten eléljünk. az enyém meg annyira kevés..

folyamatosan küldözgetek önéletrajzokat, de egyenlőre semmi. nem hívtak sehonnan sem.

el vagyok keseredve, gyűlölöm az egészet.

kérdésem igazából nincs, csak jól esett kicsit kiírni magamból.. :D

érdeklődöm, volt más is hasonló helyzetben?

hogyan éltétek túl a munkakeresős időszakot?

nem szeretnék úgy eljönni onnan úgy, hogy nincs még másik fix hely... :/

2016. nov. 22. 18:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet,hogy túl előnyös a külsőd,féltékenyek rád? :) Amúgy azon az ominózus reggelen elkéstél?Vagy fél 8-ra kellett menned amúgy is?
2016. nov. 22. 19:25
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Mikor új munkahelyem van szinte azonnal elkezdem nézni a következőt. Általában A de sokszor B terv is van.
2016. nov. 22. 19:27
 3/16 A kérdező kommentje:

8-ra kell járni, de ott sokszor már reggel 6 órakkor pörölnek, a főnök ül a kamera előtt és nézi a bejáratot, hogy van-e mozgás. akkor volt egy beszállítónk kamionjával probléma 7 órakkor. én a vonattal fél 8 körül érek be, tehát még ott sem voltam, mikor a kamionnal gond volt, de én lettem lecseszve a kavarodás miatt. :(

á, nem hiszem :D nem vagyok egy szép lány, se nincsenek hipi szupi h&m-es ruháim, se smink rajtam, a hajam mindig összefogva..

2016. nov. 22. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
10%

Milliós fizetésből nem tudsz egy lyukat sem bérelni?

Most akkor a reggel 7-es keveredésért te voltál a felelős vagy sem? Ok nélkül miért téged vettek volna elő?

2016. nov. 22. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

hol olvastál te milliós fizetést?????? Azt írta, éppen hat számjegyű...

és nyilván azért őt vették elő, mert barmok.

2016. nov. 22. 19:42
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Elég feszkósnak hangzik,remélem minél előbb összejön a váltás.

#4 Szövegértésből jól sejtem,hogy nem te voltál az osztályodban a legjobb..?

2016. nov. 22. 19:43
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

én keresnék másik helyet. ha szeretem a munkámat és a munkatársaimat akkor szarabb pénzért is rendesen dolgozom ha nem akkor sokért sem.

szerencsére most mind2 ideálisnak mondható.

2016. nov. 22. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
20%

Üdv az életben! :)

Bírni kell, nincs más lehetőség.

2016. nov. 22. 19:59
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

"Bírni kell, nincs más lehetőség."

Igazi magyar mentalitás. Bírni kell, elviselni, eltűrni bármit. Engedni bárkinek bármit.

2016. nov. 22. 20:07
 10/16 anonim válasza:
74%

Én is utáltam az első munkahelyem, szakmámban helyezkedtem el, reggeltől estig, a fizetésem nettóban nem érte el a 6 számjegyet (és csak a reklamációm után kaptam meg a munkaszerződésemben szereplő összeget, addig kevesebbet utaltak; és nemcsak ebben szegték meg a szavukat!), alig volt szabadidőm. Állandóan cseszegettek, jobban lenézni nem is tudtak volna, sokszor le lettem tolva én meg csak néztem hogy miért? Nem voltak befogadóak, és amint megérkeztem, onnantól abból állt kb. a nap, hogy én megállás nélkül dolgoztam, tettem szó nélkül amit mondtak, ők meg trécseltek. Amikor végeztem a dolgommal és odamentem hozzájuk kicsit ismerkedni (mert kvaszar volt 12 óra úgy hogy egész nap nem szól hozzád senki!), azonnal szóltak, hogy ne tömörüljünk és elküldtek, azok meg 2 lépéssel tovább folytatták ugyanott.

Őszinte leszek: engem nem érdekelt, hogy nincs másik hely, döntöttem, vagy felmondok vagy kifekszek egy vonat elé (a magánéletem sem túl vidám). Aztán szerencsére kirúgtak a próbaidőm lejárta előtt nem sokkal. Megjegyzem igen sok kedvezményt kaptak utánam. 25 év alatti munkaügyiben regisztrált pályakezdő... Az aljamunkát elvégeztem, nem kellettem tovább (hálaistennek)!

Bárcsak sose vállaltam volna el... Eléggé elvették a kedvem a folytatástól!

2016. nov. 22. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!