Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » T-Systemsszel, mint munkáltató...

T-Systemsszel, mint munkáltatóval mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés

2016. nov. 20. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Most egészen konkrétan mi érdekel? Kötetlen munkaidő (nagyjából), fizetést rendesen kapod, ingyen kávé meg ilyen szokásos dolgok megvannak.
2016. nov. 21. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
szeretsz/szerettél ott dolgozni?
2016. nov. 22. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Szeretek, de most mi érdekel?
2016. nov. 22. 22:08
 4/4 anonim válasza:
Már majdnem egy éve nem dolgozom ott, de szép emlékeim vannak róla: végül is 15 évet lehúztam náluk. Az irodaház új, modern, jól felszerelt, a földszinten éttermek és Frei Café, a tehetősebbeknek céges kávézó tetőterasszal, az irodaterek között lépten-nyomon különböző pihenőterek és kiskonyhák vannak elszórva ingyen tea, ingyen kávé, tisztított ivóvíz, édesség automaták, igazából amit akarsz. Az emberek kedvesek (általában), a főnökök emberségesek (általában), a HO-val sincs semmi gond (engedik, sőt támogatják is), de a német anyacég befolyása azért eléggé érződik. Úgy ahogy megfizetnek, cserébe kidolgozhatod a beled is, ahogyan jólesik. Én egy nagyon szuper csoportban voltam, rendkívül jófej főnökkel és nagyon jól éreztem magam ott. Aztán kaptam egy ellenállhatatlan ajánlatot egy másik cégtől, így történt, hogy most jóval kevesebb munkáért másfélszer annyi pénzt tudok hazavinni(!)...
okt. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!