Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában szállodatakarító...

Angliában szállodatakarító milyen tapasztalaitok vannak mennyire undorító munka?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
ugyanolyan mint bárhol máshol. nehéz, fárasztó és alulfizetett.
2016. jún. 14. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Barki akivel beszeltem csak rosszat mondott rola.

Sorolom a sztorikat:

- WC melett szar

- mindenhol szemet, eszik egy csokit es a papirt ahol epp allt eldobja

- retkes fehernemu az agy alatt

- a kad korbe fekete a bortol, a sotetebb boru embereknek jobban hamlik a boruk, nagyon sokat kell hidratalni is

- vasarasbol zacskok minenfele

- tangabugyi tisztasagival eldobva a szoba szetbaxva

- hanyas a mosdokagyloban, kerdes miert nem a budiba hanyt

Es annyi szoba, hogy 8 ora alatt nem vegzel vele, kb. 9-9:30 alatt befejezed es kapsz ra minimalbert.

Eleinte sok napra be vagy osztva, aztan egyre tobb az off es kapsz egy hetre 2-3 napot, amibol Londonban felkopik az allad korulbelul.

Folyamatos a cserelodes.

Ha pedig bevalsz, akkor bekerulsz a malomkerekbe. Szivat a supervisor, elviszik a jattot a szobabol. Ki akar turni a kollega.

Ha tul jol dolgozol akkor meg sokaig meg akarnak tartani takaritani, es nagy nehezsegek aran talan feltornazad magad supervisornak.

2016. jún. 22. 22:49
 3/3 anonim válasza:
Szia , en nem futottam bele annyira gàz dolgokba , egyszer romlott kebabot talàltam a foldon az rohadt undorito volt , de vannak mendemondàk , h vklt olyan szoba ahol nem szèpìtem beleszartak az àgy közepèbe a drogos angolok... es szètkentèk a falon a fost. Durva betegsegeket is elkaphatsz + vegyszerekkel dolgozni nem jo. Viszont tqkaritottam a hotel kozos reszen ugye receptcio korul , az kiraly volt , semmi komoly munka , annyi idom volt h egyszer hokiztam munkaidoben :D
2016. júl. 5. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!