Help! Hogy vannak pontosan ezek a fizetessel, munkaltatoval kapcsolatos dolgok?
Figyelt kérdés
A varos onkormanyzata felajanlott minden diaknak munkalehetoseget 1diak/3het.Az egesz nyaron osszesen 3 nagy turnus indul en a 2.-ban voltam(jul.20-aug.09).A fizetes egy honapra a minimalber osszege ami szerepel a munkaszerzodesemben is es az is hogy ugye 10.-ig at kell hogy utaljak.Ma van 9. vasarnap tudom hogy ma biztos nem kuldik legkesobb holnapig van a hatarido.Mit csinaljak akkor ha holnap sincs rajta a penz a szamlan? Es az osszes dolgozonak egyszerre kuldik vagy lehet hogy ok megkaptak?(mivel mar lejart a szerzodes es nem dolgozok ott nem tudom megkerdezni hogy ok megkaptak-e:/)2015. aug. 9. 12:35
1/7 anonim válasza:
Ha nem érkezik meg a pénz, akkor érdeklődj az önkormányzatnál. A szerződéseden fel kell lenni tüntetve, hogy ki a munkáltatói jog gyakorlója, őt kell keresni, vagy a közvetlen felettesed.
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, a munkahelyek 99%-n mindig 10-én utalják, egy nappal sem korábban. Reggel elutalják, délre a számládon van.
3/7 anonim válasza:
na, holnap jönnek a felháborodott diákok, hogy miért nem csak szja-t vontak...
4/7 A kérdező kommentje:
oké akkor holnapra várom:) miért nem csak a személyi jövedelmit vonják le?Mi mást még?
2015. aug. 9. 14:53
5/7 anonim válasza:
A szerződésedet innnen senki nem látja, az alapján mega kutya nem mondja meg, hogy mit vonnak le a burttó bérből konrktéan.
6/7 anonim válasza:
Mert ez munkaviszony, nem iskolaszövetkezet. Tavaly volt nagy háborgás. Pedig világosan ott van a tájékoztatókban, hogy munkaviszony.
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, meg fogod kapni.
Ez nem úgy működik, hogy 10.-ig utalnak, azaz hogy utalhatnak 3-án is meg 5-én is, amikor nekik kedvük van.
Pontosan aznap fognak utalni, csak akkor kellene hamarabb, ha a 10-e hétvégére esne.
A fél ország holnap fog fizetést kapni.
A bruttó bérednek a 65,5 %-át fogod megkapni. Akkor vonnának csak szja-t, ha iskolaszövetkezettel állnál szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!