Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Határozott idejü szerződés...

Határozott idejü szerződés alatt emelhetik a fizetést?

Figyelt kérdés
Jövő nyáron jár le a szerződésem. Ha januártól emelik a hasonló munkakörben dolgozó, de határozattlan idejü szerződéssel rendelkező kollégák fizetését, akkor az enyémet is emelhetik?

2016. nov. 16. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
persze emelhetik
2016. nov. 16. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Emelhetik (mármint, jogi akadálya nincs), de nem túl nagy a valószínűsége, hogy megteszik.
2016. nov. 16. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem simán emelték ilyen esetben (cég szintű béremelés) 2x is határozott szerződéssel.

Ilyenkor egy sima szerződésmódosítás történik közös megegyezéssel. Persze én olyan emberrel még csak 1x találkoztam aki nem írt alá közös megegyezést amiben csak annyi volt a változás, hogy több bért kapna.

2016. nov. 16. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!