Papa mama kérdése:
Hogyan sporoljak?
Figyelt kérdés
nemrégen szabadultam és heti fizetésbe vagyok 30e kpban kapok de nem tudok sporolni adnátok tippeket hogyan tudnék ? a kaja ami a legtöbbet viszi el.. sajnos a be utazásomat is fizetnem kell ami napi 2e ft és szeretnék gyüjteni de nem tudom hogyan tudnék félre rakni h ne tudjak hozzányulni vagy valami nemtudom mit tegyek segitsetek kösszönöm elöre is azzoknak akik nem elkezdenek kötekedni és fikázni2016. nov. 15. 21:04
1/2 anonim válasza:
kolts kevesebbet mint amennyit keresel.
2/2 anonim válasza:
olyan jövedelemre kell szert tenned ami magasabb, mint a havi átlagos költésed. ha kivonod az utóbbit az előzőből, akkor kijön, hogy mennyi a megtakarításod.
ha ez negatív szám akkor elég nagy kaksiban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!