Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyogyszeresz szak elvegzese...

Gyogyszeresz szak elvegzese mennyire nehez?

Figyelt kérdés

2016. nov. 15. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Keverd össze a vegyészt, az orvost és a mérnököt, és megkapod rá a választ. Én gyógyszerészetet tanulok, vannak ismerőseim, akik az általam előbb említett szakokat tanulják, és rendszeresen van idejük bulizni, meg az idejüket elbaszni. Én annyit tanulok, hogy konkrétan enni nincs időm (kisebb túlzással).. Az alvásról nem is beszélve. Ha pedig nem szívvel-lélekkel csinálja az ember, akkor nincs értelme nekikezdeni.
2016. nov. 16. 01:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sz.rni is alig volt időm, kegyetlen nehéz!

MINDEN szabadidődet fel kell rá áldozni és sikerül.

2016. nov. 16. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a fentiek írják...rengeteg áldozat....
2016. nov. 16. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Azért nem kell túlmisztifikálni. Én elvégeztem egy két szakos tanár egyetemi képzést és a gyógyszerészt is. Nem volt nehezebb a gyógyszerész. Sőt a inkább a tanári volt nehezebb, mert két különböző szakon is teljesíteni kellett. Lehet ezek után volt már némi tapasztalatom, de a gyógyszerész szakot simán megcsináltam munka mellett. Szerintem a BME-s mérnöki szakok sem könnyebbek. Azért a gyógyszerész nem vegyész és nem is orvos, de főleg nem mérnök... Mérnöki tantárgyak egyáltalán nincsenek, az orvosi és vegyészi tantárgyakat meg nem oktatják olyan mélységben, hogy ezeken a területeken helyt tudj állni. Erős túlzás.
2016. nov. 16. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Bár nekem lett volna ilyen jó fejem a tanuláshoz, mint neked, de én rettentően megszenvedtem. 100-ból kb. 10 évfolyamtársam mondja azt, amit te, a többi csúszott, vagy ott hagyta. Ez van.

2016. nov. 17. 08:09
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Utólag persze már nem olyan nehéz, de azért én nem járnék oda újra. Az én évfolyamtársaim sem csinálnák meg megint, mindenki kicsit megviselt harcos lett a végére. Én sokszor ott akartam hagyni, majdnem nem is sikerült, de valahogy meglett. Aki nem csinálja tényleg teljes odaadással, az vért izzad. Munkára nekem csak alkalmanként volt időm, meg amúgy is csak nappalin lehet csinálni, amellett meg nem sok időm maradt.
2016. nov. 18. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Négyes válaszoló: Tuti, hogy kamu a válaszod. Aki elvégezte a gyógyszerészetit ilyet nem mond. :) Meg ki hiszi el neked , hogy munka mellett tudtad csinálni , mikor kb egész nap az egyetemen kell lenni. Tudod , hiszem ha látom :D

Kérdező: Amilyen nehéznek csak eltudod képzelni , olyan nehéz. :D

2016. nov. 27. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Kedves utolsó. Nem kamu a válaszom... De te biztosan tudod... Jobban mint én magam, aki végig szenvedte és előteremtette a tandíjra a pénzt... Azt a pár milliót. Kikérem magamnak, hogy bárki meghazudtoljon. Nem jártál más szakra. Ugyan honnan tudnád, hogy más szak milyen nehéz???
2016. nov. 27. 21:35
 9/10 anonim válasza:
100%
Munka mellett? Te valami szuperhős lehetsz :D Beledöglök néha, magamra sincs időm szinte. Elmenni valahova barátokkal már-már luxus.
2017. febr. 5. 16:14
 10/10 anonim válasza:
100%
És mikor tudtál mellette dolgozni? Éjszaka? Vagy hogy? Akkor nem aludtál? Nem fér a fejembe. Laborokon,gyakorlatokon, némely előadáson ott kell lenni, mert katalógusos. Azok meg nap közben vannak. Meg mennyit dolgoztál? Én is voltam egyszer- kétszer diákmunkán pár órát. Akkor már én is munka mellett végzem? :D
2017. máj. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!