Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angol nyelvű állásinterjún,...

Angol nyelvű állásinterjún, amikor a korábbi munkahelyekről esik szó, hogy miket csináltál mik voltak a feladataid, akkor végig múltidőben szoktak beszélni vagy egyszerű jelenben?

Figyelt kérdés
Könnyebb jelenben és talán nincs is olyan elvárás az interjúztatóktól általában hogy azt múltba mondja a jelölt végig. Ti hogy szoktátok csinálni?

2016. nov. 14. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Így van, bocsi, azt akartam írni. Present Perfect helyett Present Simplet, csak elírtam.

A lényeg akkor is szerintem az, hogy ha még éppen ott dolgozol és csak tervezel felmondani, akkor egyszerű jelenben beszélsz, ha meg egy olyan helyről van szó ahonnan már eljöttél, akkor egyszerű múlt.

2016. nov. 15. 22:16
 12/12 anonim válasza:

párszor megkerülheted azzal, hogy

- I used to...

- One of my responsibilities was ...ing

- I helped my manager by ...ing

- What I most liked was ...ing

2016. dec. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!