Multiknál mindenki munkamániás?
5 hónapot dolgoztam egy multinál, nemrég jöttem el, én mindig gyorsan bementem reggel 7-re, és 15:30kor már léptem is. Azt tapasztaltam, h a kollégák gyakran ilyen 9,10,11 órakor mentek be, és akár 18-19 óráig bent voltak.
Ahol most vagyok kis kkv, itt is tudok 7-re járni, és még a 30perces ebédszünetet sem vonják le külön, 15kor már végzek is.
Akik hosszú távon megrekednek multinál azok nagyrészt mind munkamániások? Nem rossz így, hogy a délutánjuknak annyi?
???
Aki 11-re jön és 19 órakor megy haza az 8 órát volt benn az irodában. Tehát az ebédidőt és munkaközi szüneteket tekintve le sem dolgozta a nettó 8 óráját, amiért fizetik.
Ezt sokmindennek lehet hívni, de munkamániásnak biztos nem.
Én pl imádtam azt a munkahelyemet, ahova 10-re jártam dolgozni és 6-ig voltunk. Simán, gond nélkül lehetett este még bármilyen programot csinálni, az sem volt gond ha éjfélre estem haza, mert 8-9-ig aludhattam. Vagy reggel felkeltem időben és elmehettem edzeni, stb...
Hát szerintem meg annak rossz, akinek reggel 7-re be kell mennie.
Legjobb munkahelyem az volt, ahol 9-17 volt a munkaidő. Semmi kedvem reggelente korán felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!