Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok ezt a munkát?...

Ti elvállalnátok ezt a munkát? (gazdasági vonal) bővebben lent

Figyelt kérdés
Költöznöm is kellene hozzá, vidékről ( vas megye) Budapestre. Nyár óta vagyok munka nélkül, csak annyi félretett pénzem van, hogy egy szobát ki tudjak venni, meg max az első fizetésig elleszek valahogy. Közgazdászként végeztem, két éves ügyvezető asszisztensi tapasztalatom van. Angolul felsőfokon, németül középfokon tudok. 200 nettót ajánlottak, cafeteria fél év után lesz ( +20 ezer ), az alapfizetés évente az inflációval nő. Kicsit keveslem, egy szoba jó esetben rezsistől 60, de inkább 70, Bkv bérlet, stb...holnapig kell visszajeleznem.
2016. nov. 10. 12:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

AR-re ez nem jó bér. Még kezdőnek sem (azért írom, hogy kezdő, mert könyvelési tapasztalatod nincs, szóval itt kezdőnek számítasz). De simán meg kéne adniuk frissdiplomásnak is egy br 320-340et kb. Szoval szerintem is fostalicska a bér.

Amugy ennyi pénzből nem fognak kijonni az igényeid. 2 lehetőséged van: 1.leadsz az igényeidből 2. többet keresel.

2016. nov. 10. 22:01
 22/22 anonim ***** válasza:

AR-ra tapasztalat nélkül nem fognak ennél többet fizetni. Mondjuk az fura hogy csak fél év után jár cafeteria, áltlában 3 hónap után szokták adni és sok cég havi 20 ezernél többet ad. Rengeteg ssc van Bp-en, lehet még próbálkozni máshol is, de a munkaidő mindenhol ilyen, sőt sok helyen kell túlórázni is.

Vas megyében nincs más lehetőség?

Vagy ott keresel vagy akár Bp-en is kereshetsz másik állást. Csepelen az albérlet árak kicsit olcsóbbak mint a belvárosban.

2016. nov. 11. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!