Mekkora bérigényt adjak meg? ( külkereskedelmi vonal)
Budapest, magyar tulajdonú kereskedelmi cég, külkereskedelmi és vezetői asszisztens a pozíció. Folyékony angol nyelvtudás, külkereskedelemben szerezett tapasztalat ( nekem egy éves van), felsőfokú, lehetőleg szakirányú vagy gazdasági végzettség, önállóság, szorgalom, kiemelkedő kommunikációs képesség.
Feladatok: kapcsolattartás( mind a beszállítókkal, mind a vevőkkel), kül-és belföldön egyaránt, fordítási feladatok, teljes körű export-import bonyolítás, rendezvények szervezése, azokon való részvétel, statisztikák, kimutatások készítése,számlázás, ügyvezető munkájának támogatása, fordítási feladatok, egyéb ad-hoc feladatok
Mivel szerintem ez kb két ember munkája lenne, ha nem három ( külkereskedelem,, vezetői asszisztens, pénzügyes),ráadásul az elvárások sem kicsit, ezért én legalább nettó 250-re gondoltam. Szóval olyan bruttó 400.
írtam, mennyi gyakorlatom van a területen..egy év.
bruttó 300, erre a munkakörre, Budapesten? Ne vicceljünk...most kevésbé összetett munkát végzek, sima ügyvezető asszisztens vagyok, nem kell fordítanom sem, ( bár a munka javarészt angolul zajlik), nincsen export sem, egy egyszerű, többnyire viszonylag nyugis munkaköröm van...és így kapok mindenestül nettó 220at.
Azt nem ertem, te eldontotted mar, akkor minek kerdezed meg?
1ev tapasztalat az a legalja hiszen 1-3alatt fel se vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!