Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok egy ilyen...

Ti elvállalnátok egy ilyen jól fizető munkát?

Figyelt kérdés

Nincs állásom, de most ajánlottak egy jól fizető állást 450.000

Ft/hó kapnék kaját + szállást is biztosítanak.. De nem egy álom meló, mit tegyek? Elfogadjam?

2016. júl. 7. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol mit kell csinálni?
2016. júl. 7. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Debrecenben én pesti vagyok ezért kapnék szállást is és takarítás mosás főzés így a ház körül stb..
2016. júl. 7. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Gyanúsnak tűnik ez a munka! Aki Ausztriában bejárónősködik, az kb a felét keresi ennek, itthon kb a negyede a szokásos.

[link]

Én alaposan megvizsgálnám, itt miért ajánlanak ilyen kiemelt fizetést, pláne teljes ellátással.

2016. júl. 7. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

ez abszurd. átverés.

Jobb esetben csak valami aprósággal akarnak átverni.

Pl bnőm olyan hirdetést talált ami asszisztensi, nagyon jól fizet, azonnal felvették persze. utána találtam a neten infót a hirdetőről, hogy átverés, csak arra akar rávenni, hogy fiktív ingatlanokat adj el, a pénzt küldd el neki, s majd téged csuknak le.

Persze le is passzoltuk még időben.

A te esetedben még lehet ez rosszabb is, pl elrabolnak és kivisznek külföldre prostinak.

Mi ez a cég? Mi a nevük?

2016. júl. 7. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy házi k.rvát keresnek? Pár éve, mikor aupair munkát kerestem, találtam családokat, akik a többszörösét fizették volna az átlagnak. Naiv voltam, gondoltam, miért ne, egygelö felvettem a kapcsolatot, és kiderült, és kiderült, valóban fizetne 2-3 ezer eurót, meg elvinne nyaralni ide-oda, de egy egyedülálló apuka, akivel rendszeresen le is kéne feküdni... Figyelj azért oda, mert erz gyanúsan magas összeg.
2016. júl. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!