Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megyek/mennék vissza...

Ha megyek/mennék vissza dolgozni gyes lejárta után, akkor milyen munkát kell elfogadjak a cégemnél?

Figyelt kérdés
Az osztályom megszűnt. Bármilyen gáz melót felajánlanak majd cégen belül. Nem akarok eladó lenni ( kereskedelemben dolgoztaím, de irodában).Mit muszáj elfogadnom? van ilyen? Ha gázabbnál gázabb munkákat ajánlanak és egyiket semfogadom el, akkor mi történik?
2010. ápr. 28. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel az a hely megszűnt ahol dolgoztál,így a cégen belül bármi munkát adhatnak(akár eladói melót is).A felkínált lehetőségek közül választhat,ha lesz egyáltalán választási lehetőséged.Ha egyik sem kell neked,és egyiket sem fogadod el,akkor azt fogják mondani neked,hogy "nagyon sajnáljuk,hogy nem marad velünk tovább",és aláírják a közös megegyezéssel a felmondásodat.Kirúgni nem fognak,de ha neked semmi felkínált munka nem jó ,te fogsz elmenni..Szóval sok lehetőséged nincs..vagy elfogadod amit felkínálnak,vagy felmondasz.
2010. ápr. 28. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:
A végkielégítést, amit a többiek kaptak, azt a kismamák bukják, mert direkt olyan munkát ajánlanak, amit egy jóérzésű anya nem tud elfogadni? ( dolgozz az összes hétvégén - kivéve egy vasárnapot fél év alatt, maradj bent éjjel is stb)
2010. ápr. 28. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok..Tudom milyen rossz helyzetbe kerül egy anyuka amikor visszamegy dolgozni.Én is voltam ebben a helyzetben..De csinálhatod azt is amit pár éve a visszajött anyuka kolléganőm.

Neki is felajánlottak egy lehetőséget a cégen belül.Nem érezte jól magát,és tőle is ugyanúgy elvárták a túlórát,hétvégi melót mint tőlünk..

Mivel tudta,hogyha felmond lőttek a végkielégítésnek(2 havi járt volna neki) Ezért ő egész jól jött ki a végén belőle..Amikor hétköznap kellett órázni akkor is fogta magát és elment,mondván a 8 óráját ami kötelező ledolgozta.A túlórára nem kötelezhetik.A hétvégi túlórákra ugyanezt mondta.Ha mondták,hogy be kell jönnie,akkor bólogatott hogy rendben bejön,és végül mégsem jött.Hétfőn ha rákérdeztek csak annyit mondott,hogy a gyerekkel ez és ez történt vagy nem volt senki akire rábízhatta volna..Ilyenkor avval fenyegették,hogy még egy ilyen és kirúgják..Neki mindegy volt,mert eleve el akart jönni,de nem önszántából..2 hónappal később felhívták,és kirúgták.Így megkapta a végkielégítést,és végül az lett amit akart.Elment..

Ha olyan munkát kínálnak ami neked nem jó,és jönnek a túlórával,nyugodtan megteheted te is ezeket..A következménye az lesz,hogy kirúgnak..Akkor megkapod a végkielégítést,és akár segélyre is mehetsz egyből..Vagy felmondhatsz..

2010. ápr. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!