Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van esélye egy olyan programoz...

Van esélye egy olyan programozónak munkát találni, akinek nincs végzése ilyen téren, semmi OKJ, sőt, érettségi se, de youtube tutorialokból megtanult programozni?

Figyelt kérdés
Az ilyen kaphat jól fizető munkát egy cégnél? Ha nincsen referenciája, portfóliója semmi. V. nem is foglalkoznának vele?
2016. nov. 5. 16:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a netto 500 a mániád... nem hangoztatják, csak megemlítették,hogy vannak pozíciók, ahova ennyiért se találnak embert. Ezek jellemzően olyan helyek, ahol speciális szaktudás kell, vagy sok nagyon sokrétű elvárása van a munkáltatónak.Gondolok itt olyanokra, hogy egyetemi végzettség, 5+ év releváns szakmai tapasztalat, külföldi projektekben szerezett tapasztalat, tanúsítványok stb.

Ha nincs semmi referenciád,tapasztalatod, és végzettséged se, nem fognak veled foglalkozni. Vagy jelentkezel gyakornoknak, vagy ingyen elvállalsz munkákat, hogy legyen referenciád. Egyébként a youtube-ról tanult programozástól még nem leszel programozó. Ennyi erővel ha fotós tutorital videókat nézek a youtubon, és tanulok belőle valamit, akkor már fotós is vagyok?

2016. nov. 5. 19:30
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak trollkodik a kérdező mi meg jól besz***uk :))
2016. nov. 5. 19:39
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű :D De, e mellett sajnos igaz, hogy rengetegen ringatják magukat tévképzetekbe manapság. Részben a sok cikk,meg híradás arról, hogy munkaerőhiány van stb. Van, és főképp azért, mert a munkáltatók elvárásainak megfelelő embert nem találni, a lehető legkevesebb pénzért.
2016. nov. 5. 19:43
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez is igaz.

Jól hangzik a fizetés, de mikor megtudod, hogy mi az elvárás, akkor...

Amúgy ezt én se értem, tehát miért jó rátolni egy emberre 3 másik ember munkáját.

2016. nov. 5. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!