Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minimalberbol Nyugat-Europa...

Minimalberbol Nyugat-Europa nagyvarosaiban se lehet normalisan megelni?

Figyelt kérdés
Budapestre se eri meg mekibe menni dolgozni es Berlinbe se, de pl Miskolcra vagy egy kis nemet varosba mar igen? El kell kerulni a nagy varosokat jo messzirol?

2016. nov. 3. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért ilyen olcsó
2016. nov. 3. 15:03
 12/16 A kérdező kommentje:
#11: Amikor multkor miskolcon kajaltam a kinaiba rajtam es az eladon kivul mindenki cigany volt. Kb 10-15 ember. Azert.
2016. nov. 3. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor minek akarsz odamenni?
2016. nov. 3. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok, csak Balazskanak ajanlom.
2016. nov. 3. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Elolvastátok a hirdetést? Azért ilyen olcsó, mert csak egy félszobát kínálnak. Plusz azon a környéken tényleg rengeteg a cigány. A munkalehetőségek meg borzalmasak itt Borsodban. Én is készülök Budapestre költözni.
2016. nov. 3. 16:15
 16/16 A kérdező kommentje:

[link]

Itt már 20 négyzetméteres szobát adnak 29 ezerért rezsivel együtt. Ez se rossz. Balázska, irány Miskolc!

2016. nov. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!