Pestiek, hogy tudtok a minimalberbol lakast berelni? (alberlet)
Ime egy fideszes!
Ok mar csak tudjak,mivel ok allapitottak meg a minimalbert!
Aki egyetemet végzett annak utána jó esetben nem minimálbér lesz a fizetése és egyedül is ki tud majd venni egy lakást. A többiek meg így jártak, a jó életért nem árt némi erőfeszítéseket is tenni.
párral költözz össze. akkor még magánéleted is van.
a barátomék adnak ki egy albérletet, 50e/hó, mondjuk kint van a fenében, 20. kerület, de kert van, állatot annyit tartanak, amennyit akarnak. egy pár lakik ott, minimálbért (vagy néha annyit sem) keresnek, aránylag normálisan tudják fizetni az albérletet.
de nekem ne mondja senki, hogy Pesten nincs lehetőség többet keresni a minimálbérnél. a nyáron DIÁKMUNKÁVAL nem dolgoztam havi 120 órát, és jelentősen többet kerestem a minimálbérnél. ha Pesten vagy, annyi lehetőséged van, amennyit csak akarsz, legfeljebb a munka büdös, és "ugyan, annál én jobb vagyok" hozzáállás miatt nincs több pénzed.
Pedig egyedül - ha nincs családi segítség - nem lehet. Lakása és lakótársa válogatja, h milyen.
Cikinek nem mondanám, de nem is hosszabb távú cél; ez tény. Mivel saját lakáshoz jutni szinte esélytelen; így maradnak az ideiglenes megoldások.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!