Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik programozási nyelv...

Melyik programozási nyelv ismeretével lehet a leggyorsabban pályakezdő karriert befutni? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Melyik az, ami a leggyorsabban megtanulható ahhoz arányosan, hogy mekkora rá a kereslet MAGYARORSZÁGON, mennyire elég, ha csak azt az 1 nyelvet ismeri valaki és úgy is elfogadják az ismeretét, hogy valakinek nincs végzettsége róla mert a kurzus ami papírt ad drága, hanem a szabad idejében online tananyagokból tanulta meg?

A c(kettőskereszt) meg a Java ilyenek?

2016. okt. 31. 16:09
1 2
 1/11 A legböszmébb Feri ***** válasza:
95%

"c(kettőskereszt)"

Sírva röhögök!! :D

Feldobtad a napom :)))

Kezdésnek Java-t és C#-ot (C Sharp) nem ajánlom. Talán a Python az, amely egy teljesen kezdőnek megfelelő lehet.

2016. okt. 31. 16:31
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem nincs kettőskereszt a billentyűzetemen az 1 parancs ha megnyomom. Valamit frissített a Windows és azóta...
2016. okt. 31. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

akkor mondd, hogy c sharp azt annyi.

amúgy php. Bármelyik hülye meg tudja tanulni alapszinten és mivel hiány van belőle, ezért hamar találsz is melót, persze nem álomfizetésért és nem bejelentve.

Aztán ha még fejlődni is tudsz benne és folyamatosan haladni, tanulni, akkor feljebb is mászhatsz szép lassan jobb melóhelyekre.

2016. okt. 31. 16:45
 4/11 A kérdező kommentje:
MySQL?
2016. okt. 31. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod visszahozni a #-t egy frissítès után, szerintem ne álmodozt!
2016. okt. 31. 17:09
 6/11 Bence87 ***** válasza:
100%

Java

vagy webfejlesztés terén javascript-jquery, PHP, HTML, CSS.

2016. okt. 31. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdésnek Java-t és C#-ot (C Sharp) nem ajánlom. Talán a Python az, amely egy teljesen kezdőnek megfelelő lehet."

Ő most nem a tanulást kérdezte, hanem azt, hogy melyikek a legkapósabbak és amikkel könnyebb elhelyezkedni úgy, hogy nincs 10+ év tapasztalatod. És így viszont szerintem egyértelműen a C# és a Java. Esetleg még a PHP. Ez a három a legkeresettebb nyelv, így kezdőként is sokkal könnyebb vele elhelyezkedni. Én pl. phytonos állást nem is láttam amikor pár hónapja nézegettem az állásajánlatokat, bár őszintén nem is annyira kutattam direkt azok után.

2016. okt. 31. 17:47
 8/11 A legböszmébb Feri ***** válasza:
De egy full kezdőnek ne javasoljuk már a magasszintű, elvont, objektumorientált Java nyelvet. Akkor tanuljon kezdésnek webprogramozást, aztán 2-3 év múlva elkezdhet Java-zni.
2016. okt. 31. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már, a billentyűzetkiosztást nem tudja megváltoztatni, felesleges adni alá a lovat!
2016. okt. 31. 20:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Kit érdekel? Nekem azzal fényképez. Jó az úgy.
2016. okt. 31. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!