Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküli központokban...

Munkanélküli központokban mikor szoktak képzések indulni?

Figyelt kérdés

Sajnos én csak szeptember közepén regisztráltam így lemaradtam az ingyenes angol nyelvvizsgáról, így most várok hogy újra indítsanak pár tanfolyamot, lehet ez szakmai de inkább a nyelvtanulás vonzz, nyelviskolára nincs pénzem.

Egyik ismerősöm azt mondta hogy csak szeptemberben vannak tanfolyamok, ez rám nézve elkeserítő lenne..

2012. nov. 14. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
nyár végén meg ősszel
2012. nov. 15. 04:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Január, február környékén?
2012. nov. 17. 10:47
 3/8 verde ***** válasza:

Kirendeltségenként változó.

Január vége - február elején már kiadják az adott évre szóló tanfolyami listát, tehát akkor már lehet érdeklődni.

A legegyszerűbb az, hogy kitöltesz egy tanfolyami jelentkezési lapot, és ha indul, a kirendeltség értesíti azokat akik jelentkeztek az adott tanfolyamra.

2012. nov. 22. 23:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, de hol és hogyan tudok egy tanfolyami jelentkezési lapot kitölteni? Komolyan érdekel a téma mert itt szeretnék nyelvet tanulni, esetleg egy újabb szakképesítést szerezni.
2012. nov. 23. 15:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Én a rétségi munkanélküli központ kirendeltségéhez tartozok, mely Balassagyarmattal dolgozik össze munkanélküliek foglalkoztatása ügyében.
2012. nov. 23. 15:10
 6/8 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem.ha nincs érettségim,csak 8.általánossal rendelkezem,akkor én is eltudok végezni(akár ingyen,akár támogatással) egy OKJ-s tanfolyamot ?
2012. dec. 4. 16:47
 7/8 verde ***** válasza:

Előző kérdéshez:

Persze!Sőt előny ha első szakmát akarsz tanulni, pláne ami hozzád illő és valószínűsíthető, hogy el is tudsz helyezkedni abban a szakmában.

Egyébként külön, kategorizálva vannak a tanfolyamok, végzettségnem megfelelően.

Szerintem elsőre mérd fel, hogy a környékeden milyen szakmával tudnál nagyobb eséllyel elhelyezkedni, és azután dönts! Sok sikert!

2012. dec. 7. 06:53
 8/8 verde ***** válasza:
Jelentkezési lapot egyébként online nem lehet kitölteni, be kell menni a munkaügyi-be és ott kérni egy ilyen nyomtatványt, vagy a legjobb ha van konkrét elképzelésed, akkor személyesen beszélsz a képzési ügyintézővel, ilyen ügyintéző minden kirendeltségen van.
2012. dec. 7. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!