Van esély itthon szláv nyelveket beszélve elhelyezkedni palyakezdokent? 24/L
Muszakokban dolgozom diplomaskent.vendéglátásban.
Önfenntartó vagyok de nagyon nehéz. Irodai tapasztalatom.nincs és attól.tartok.így.nem kellek sehova.
Magyar nyelvész volnék
bölcsész...
Az egy igen jo palyavalasztas volt... Amikor elkezdted, milyen elkepzeleseid voltak az eletrol? Vagy csak az tunt a legkonnyebb szaknak, kit erdekel mi lesz 5 ev mulva?
Ringathatnalak illuziokba, de inkabb nem: konkretan piackeptelen vagy, minden szempontbol. Tanulj valami szakmat, mert a mostani diplomad sz*rt nem er a munkaeropiacon. Kemeny szavak ezek, biztos meg is kapom erte a 0%-ot, de a realitas az, hogy semmire nem fogsz menni, ha nem ertesz valami hasznoshoz.
Sajnos már tisztába vagyok ezekkel és igen, mikor tanultam nem tudtam h ennyire nehéz lesz. 24 évesen főleg értékes tapasztalat hiányával
Remélem megéri meg jelentkezni legalább keresztfelevesre..
" Szóval aki direkt úgy tanul, hogy
később el tudja adni magát a
munkapiacon, az jól fizetett
rabszolga lesz."
Egy közgazdász diplomával vállalkozni is könnyebb. De alkalmazottként is jól fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!