Emiatt biztosan jobb a fizikai munka, nem?
Én szellemi munkát végzek, néhány barátom pedig fizikait, és szoktak időnként panaszkodni, hogy miért jár több fizu a szellemi munkára.
Én meg elmondtam nekik, hogy többek között azért, mert a fizikai munka, fizikailag is karban tart. Meglehetősen sok izmot felszedtek már a raktáros munkájuk során, nekem meg a 8 órás munkaidőm után a saját pénzemből kell elmennem edzőterembe, este, hogy izmot szedhessek fel.
Szóval szerintem annyira ne panaszkodjanak, mert legalább tök jó testük lesz a kemény fizikai munkától. Erre elküldtek a francba, hogy hülye vagyok.
Most nincs igazam?
Igazuk van, hülye vagy.
Menj el akkor te is inkább napi 8+ órás kemény fizikai melóra, így legalább megspórolod a terembérletet!
Nincs igazad.
Főleg, hogy az izomnövekedést nem a napi 8 óra egyenletes izommunka stimulálja, hanem a napi 1-2 óra nagyon intenzív izommunka megtámogatva megfelelő mennyiségű kajával és pihenéssel.
pontosan, 3as jól írja.
Nem lesz jó tested, max az állóképességedet fejleszti a 8 órás fizikai munka.
Nem azért adnak többet a szellemi munkára, mert fizetik a kondibérletet...
Ostobasàgot beszélsz.
Akkor menj el.fizikai melora,elni nem lesz idô,pénzed se lesz.
Sok sikert hozzá.
Nézz be egy gyárba, a többség nem Terminátor külsejű, hanem elhízott vagy éppen vézna és görnyedt, hiába pakolnak sokat.
Ahogyan írták, látványos izomzatot rövid, intenzív erőkifejtéssel lehet építeni + megfelelő táplálkozással és pihenéssel.
Aki nagyon gyenge, az valamennyit izmosodni fog a pakolászástól is, de nem a végtelenségig. Nem beszélve az esetleges egyoldalú terhelés miatt előbb-utóbb kialakuló fizikai leépülésről, mozgásszervi betegségekről, stb.
Nincs igazad. Napi 8 órában kemény fizikai munkát végezni nem egy egészséges dolog. Valóban nem is ideális izomépítésre és valszeg nem is ad arányos testet. Ahogy már írták előttem 1-2 óra intenzívebb edzés hatásosabb. Napi 8 órában szarrá mennek az ízületeid.
Mondjuk ülő munkánál meg a gerinced megy gajra.
Egészség szempontjából a kettő kombinálása lenne a legjobb.
Szellemi munkára meg azért jár nagyobb fizetés, mert általában a felelősség is nagyobb és/vagy többet is kell hozzá tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!