Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tapasztalat híján hogy kerülje...

Tapasztalat híján hogy kerüljek be egy céghez?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok a szakmámba (bár több volt a bejelentett munkaviszonyom mint 180 nap). Mindenhova 3-5 éves tapasztalatot kérnek...

Még legjobb esettben is 2 évet tudnék "bekamuzni".

Mióta befejeztem a sulit 2x voltam behívva közfog.-ra. (bár kivoltam emelve a takarítók + az utcaseprők közül gyűlöltem főleg az utolsó szerződésem)

Utána elmentem egy gyárba dolgozni. 8 általánosok közé beraktak. (ott a feljebb jutás csak akkor megy ha valakinek a rokona vagy... volt, hogy köze nem volt a bérszámfejtéshez és a társaihoz de berakták számfejteni)

Ez után egy ismerős által bekerültem egy céghez ami közelebb állt hozzám. (gyakorlatilag az elődöm volt a leányzó) Felvettek 1 hét után közölték, hogy hó végéig maradhatok mert megszűnik a feladatköröm.

Utóbbi időbe olyan bolti hirdetésekre is beadom az életrajzom ahol nem elvárás a végzettség de oda se... (volt, hogy behívtak és első kérdés "van végzettséged?" mintha el se olvasná)

2016. okt. 27. 19:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy inkább úgy kérdezem meg, hogy hogy lehetne úgy eladni magam, hogy így is kelljek a munkáltatóknak?
2016. okt. 27. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
mi a szakmád és melyik megyéről beszélünk?
2016. okt. 27. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Szolnok megye... Az hogy mit végeztem miért lényeg?(össz osztálytársam elhelyezkedett benne)
2016. okt. 27. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen kérdésem akartam kikerülni a legelső kommentemmel
2016. okt. 27. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

mégis milyen választ vársz, ha azt sem árulod el hogy mihez van képesítésed.

nem kell, hogy tapasztalatod legyen, de valami papírt kell tudni lobogtatni ahhoz, hogy ne végzettség nélküli proli munkakörben alkalmazzanak.

ha fodrász vagy hiába jelentkezel atomfizikusnak nem fognak felhívni.

2016. okt. 28. 01:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez egyébként egy tök általános kérdés: "Hogy adjam el magam?" És úgy gondolom ehhez tök mindegy, hogy fodrász az illető vagy fizikus mert ugyanannyira lehet ez a baja.
2016. okt. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!