Van esélyem megkapni egy állást ha nincs meg a 2 éves tapasztalat mint követelmény?
Persze, ha nem lesz rajtad kívül olyan jelentkező akinek minumum 2 év tapasztalata van, akkor van.
"Egy jó motivációs levéllel ahol kifejtem hogy alkalmas lennék a munkára csak reagálnak valamit nem?"
Nem.
"Ez az állás már nagyon rég óda hirdetve van... "
Akkor ott valami probléma lehet... Hacsak nem valami speciális tudást igényel (pl. swati- szvázi)...
De állítólag vannak cégek, akik akkor is fenn hagyják a hirdetést, ha már be van töltve az állás, így gyűjtvén be potencionális, esetlegesen jövőbeni munkavállalók önéletrajzait.
Megpróbálni megpróbálhatod, ha régóta szeretnél bekerülni - a jelentkezés nem kerül semmibe :-)
Sok cég csak dobálózik ezzel a tapasztalat dologgal hidd el nekem.
Nekem egy cégnél a következő volt: felvettek, ide is kellett több év tapasztalat, de az interjún erről nem volt szó. Pár hét után közli velem a főnököm: neked jó sok tapasztalatod van e téren, de ezt nem viccelve tette, komolyan gondolta. És mi a vicc: azon a területen tök pályakezdő voltam.
Szóval sok helyen csak azért írják bele a tapasztalatot, mert pl. most ez olyan divatos az álláshírdetésekben, lehet simán megfelelnél.
"Egy jó motivációs levéllel ahol kifejtem hogy alkalmas lennék a munkára csak reagálnak valamit nem?"
"Nem."
Köszönjük uram üljön le 1-es.
Gratulálok a hozzászóláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!