Mivel tudnék egy nettó 120 környéki fizetést kapni BP-n minimális tapasztalattal közgáz diplomával 27 évesen?
köszi a gyors válaszokat! angolul tudok csak, más nyelvismeretem nincs sajnos :(
nekem úgy tűnik, hogy az álláshirdetésekben olyan tudást kérnek amit nem tanultam iskolában pl.: SQL , kockázatkezeléssel kapcsolatos ismeretek
a tapasztalt meg hát elb*sztam, ez az én hibám.. van nem túl sok bankos tapasztalatom ügyfélkapcsolati menedzserek asszisztenseként ( szakmai gyakorlat ) meg bejelentetlenül adminisztratív munkakörben egy kisebb építőipari cégnél, de ez nem pesti
van tippetek melyik cég(ek)hez volna értelme jelentkezni, ahol nem esek ki a rostán, mert 27 vagyok már és nincs a koromhoz mérten megfelelő mennyiségű tapasztalatom ?
esetleg mit tanuljak nyelvet leszámítva ? milyen tanfolyamot volna értelme elvégeznem?
ahol pályakezdőket/friss diplomásokat keresnek szerintetek nem gond, hogy 27 vagyok?
én amúgy örömmel mennék gyakornoknak csak nem tudok az említett ok miatt... .(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!