Hogyan kezeljem az irigyeket?
Ez kamu.
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy egy felnőtt ember ilyet kérdez. Nem tudom, hol élsz, hogy nem veszed észre, hogy ebben a nyomorult országban az emberek többsége nyomorog. És igen, ilyen az emberi természet, irigykednek arra is, akinek 5 fűszállal több van, nem még hogy nagy ház, autó, pénz. De aki elmúlt 5 éves, az azért már tisztában szokott lenni ezzel. Mit csináljál? Semmit. Fogadd el, mert ezen nem fogsz tudni változtatni. Tudod, rengeteg ember van, aki még többet tanult mint ti, mégsem vitte semmire. A párod meg cseréljen le egy csövesre, akkor nem kell rinyálnia, hogy jajjajj csúnyán nézett rá a mezőn a tehén.
Komolyan, tökre felhúztam magam ezen az irományon, pedig a többség számára irigylésreméltó életet élek, amiért megdolgoztam és megdolgozok a mai napig, de nem vagyok vak, látom, mi megy a világban, és nem rázom a rongyot, nem hergelem a népeket. Nem mindenki tehet arról, hogy nem tud kiemelkedni abból a környezetből, ahol van. Undorító dolog villogni, kevélykedni. És a "velünk" az kis v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!