Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kezeljem az irigyeket?

Hogyan kezeljem az irigyeket?

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, párom pár évvel fiatalabb nagyon sikeresek vagyunk az életben/karrierben. most vettünk egy nagy családi házat van 2 autónk, jövőre lagzi, szóval nagyon megy az életünk. viszont észrevettem, hogy a faluban nagyon sokan megváltoztak Velünk kapcsolatban. már teljesen ötlettelen vagyok, hogy hogyan kezeljem a helyzetet? szóval beregisztráltam ide is :-) sajnos nem látják, hogy mi ezért éveket/éjszakákat tanultunk, és nagyon sokat beletettünk. én úgy vagyok vele, hogy nem igazán érdekel, próbálok továbbra is barátságos lenni a környezetemmel, talán majd elmúlik, de páromat bántja a dolog. mit tennétek a helyünkben?

2016. okt. 23. 06:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
érdekes szórás van a válaszok között :-))) hát én pont hogy nem élek nagyképűen, én is elég jó összegeket keresek munkajogászként, de figyelek és segítek a környezetemnek. amúgy pl. ezért sem vettem pl. audit, pedig nagyon tetszett az A7-es, hanem csak egy octaviat igaz az egy RS kivitel :-),de talán ha nem értenek hozzá, akkor talán azt is szerényebbnek gondolják. szóval kösz a válaszokat, remélem majd megnyugszanak a kedélyek.
2016. okt. 23. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ki a f szt érdekel hogy mit gondol egy nyomorék falu? Telibe kell sz.rni az ilyet, éljétek nyugodtan az életeteket. Majd ha egy Budapest méretű városba lesz híretek akkor kezdjetek gondolkodni.
2016. okt. 24. 08:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez kamu.

Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy egy felnőtt ember ilyet kérdez. Nem tudom, hol élsz, hogy nem veszed észre, hogy ebben a nyomorult országban az emberek többsége nyomorog. És igen, ilyen az emberi természet, irigykednek arra is, akinek 5 fűszállal több van, nem még hogy nagy ház, autó, pénz. De aki elmúlt 5 éves, az azért már tisztában szokott lenni ezzel. Mit csináljál? Semmit. Fogadd el, mert ezen nem fogsz tudni változtatni. Tudod, rengeteg ember van, aki még többet tanult mint ti, mégsem vitte semmire. A párod meg cseréljen le egy csövesre, akkor nem kell rinyálnia, hogy jajjajj csúnyán nézett rá a mezőn a tehén.

Komolyan, tökre felhúztam magam ezen az irományon, pedig a többség számára irigylésreméltó életet élek, amiért megdolgoztam és megdolgozok a mai napig, de nem vagyok vak, látom, mi megy a világban, és nem rázom a rongyot, nem hergelem a népeket. Nem mindenki tehet arról, hogy nem tud kiemelkedni abból a környezetből, ahol van. Undorító dolog villogni, kevélykedni. És a "velünk" az kis v.

2016. okt. 24. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!