Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amennyi kezdőfizetést először...

Amennyi kezdőfizetést először ajánl a cég, annál mindig lehet többet kiharcolni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok még tapasztalt interjúzásban, frissdiplomás vagyok. Ha azt mondják, hogy x összeget tudnak ajánlani, akkor azt úgy mondják, hogy ennyiért van és kész, vagypedig mindig belekalkulálnak bizonyos alkudozási lehetőséget, amennyivel ki lehet harcolni többet?

Jó lenne mindig többet kiharcolni, de nem akarom, hogy az legyen, hogy amiatt nem vesznek fel aztán.

2016. okt. 18. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem.
2016. okt. 18. 14:26
 2/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha lenne egy "minden cégre vonatkozó standard" erre, akkor azt eleve beleszámolnák a cégek. Szóval tényleg - vagy igen, vagy nem. Nincs biztosan nyerő taktika.
2016. okt. 18. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy mennyire vagy alkupozícióban. Mennyire hiányszakma, mennyire kell sürgősen, mennyi jelentkező van, mennyivel jobbak nálad.

Tehát így látatlanban elég nehéz megmondani. Lévén, hogy kezdő vagy, azért én nem nagyon ugrálnék.

Az meg a másik, hogy én nem nagyon voltam még olyan interjún, ahol ők mondták meg, hogy mennyit akarnak ajánlani. Általában a jelöltet kérdezik meg, aztán szépen mosolyognak, és nem vesznek fel, aztán soha nem tudod meg, hogy sokat kértél, vagy más volt a baj.

2016. okt. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!