A Richter gyógyszergyárban egy általános vegyipari technikus mekkora kezdőfizetést kap kézhez, azaz nettóban?
11 éve a Richterben dolgozom, diplomás kutatóként. A technikusainkat jól megfizetjük, de bértárgyalás van, rajtad is múlik, mennyit fogsz keresni. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mennyi most a megajánlott technikusi bér. Az egészségkárosodással kapcsolatosan nem tudom, mire gondolsz, nálunk a munkavédelmet nagyon komolyan veszik, félévente kötelező szűrővizsgálatok vannak, és amióta itt dolgozom, még nem hallottam munkával kapcsolatos megbetegedésről (pedig kellene, munkavédelmi felelős vagyok az osztályon). Baleset persze előfordulhat, azt nem lehet kivédeni.
Amit érdemes tudni: a cég nagyvonalú a juttatásokkal, már ezért is megéri itt dolgozni. Na, ez most nagyon reklámszagú lett, nem annak szántam, de a lényeg benne van.:-)
Régebben lehet hogy jól megvoltak fizetve,de mostanában nem az igazi.
fizetés+prémium ,meg egyéb juttatás.
prémium üzemenként változik hogy éppen hogy teljesítettek. Van olyan üzem ahol a prémium jó ha van 20.000 ft-de volt olyan is hogy v.kinek volt 180.000-de nem ez a jellemző úgy hogy ne erre alapozz.
Kezdő technikus fizetés 94.000-120.000 között van-1 műszak
120.000-150.000-3 műszak+ prémium.
+havonta cafateria 14.000 ft értékben+ havonta tisztasági csomag.Karácsonyra mikulás ajándék csomag ami kb. olyan 10.000 ft körül mozog. A bérlet 80% támogatják. Remélem eléggé kimerítő a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!