Mennyit keres egy elektronikai technikus?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 20:06
2/9 A kérdező kommentje:
De mennyit?
2012. márc. 12. 20:34
3/9 Tamás01134 válasza:
Ez szerintem attol füg hogy milyen pályán végeztél ha pl úgy nézzük elvégzed az egyetemi kart fősuli stb. tudsz kiválóan angolul akár külfödre is mehetsz dolgozni,és az ottani emberek elég jól keresnek.Pl. itt a national instruments Amerikai cég Debrecenben van az egyik leányvállalata és ha az említett dolgokat elvégzed akor ki is mehetsz dolgozni amcsiba 250-400e bruttó attol füg persze hova sorolnak be. De ha csak egy szaki vagy és nagyon alap fokú képzettségel akkor nemsok 70-80e max. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Technikusra gondoltam.
2012. máj. 29. 13:59
5/9 anonim válasza:
120.000 körül mivel technikusi végzettség az 100e fölött kell legyen.
6/9 anonim válasza:
sulinkban azt mondják hogy 260 a (közép)suli után
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok én nettó 94-et kapok... (úgy hogy komplett gyárak villamos tervezését végzem elejétől a végéig önállóan!!) Szerintem a technikusi munka nincs arányban a fizetéssel. (bárcsak lenne diplomám)
Tanulj nyelvet és menj külföldre amíg tudsz ezt javaslom én is ezt tervezem.
8/9 anonim válasza:
ahol gyakorlaton voltam gyarba netto 170 ezer a minimum potlekok nelkul.
9/9 anonim válasza:
Ahol én vagyok ott 120 nettó + 15 kafatéria, de nagyon könnyű a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!