Mennyire keresik mostanában a pszichológusokat? Vagy akár külföldön?
Nagy szükség van rájuk, de nincs 5-10-15 huf a zsebemben 1-1 ülésre, a tb meg nem finanszírozza. Amikor hónap végére marad 100 ezer és ebből akarok félretenni akkor olyan dolgokon sportolok, mint a lázcsillapító, étel, sport, nem fogok picológusra költeni.
Több munkájára is az idegösszeroppanás szélén van. Nekem már pszichoszomatikus daganatom is volt...
A programozók élete sokszor ilyen kemény megterhelést jelent siker nélkül.
Szükségünk lenne rá. De ahhoz kéne élhető élet is, az meg nincs nekem.
És akkor beszéljünk arról, aki nem mérnöki állásban van és az átlag bért keresi, ő még ennyit sem tud félre rakni a picológusra.
Inkább küzdünk a depresszióval egyedül és könyveken.
Amúgy azok a picológusok, akiket ismerek egy héten annyit keresnek, mint én egy hónapban. Valaki biztos ki tudja őket fizetni.
Havi 1 utcalány 1 órára olcsóbb, mint havi 2-4 pszichológusi 40 perccel alkalmanként.
Inkább megyek a kocsmába és beszélek a pultossal és adok neki 2000et egy sörért.
Engem is nagyon érdekelt, később is gondolkodtam rajta, de a valóság az, hogy nem keresett itthon kb egyáltalán...
Csapj fel egy álláskereső portált, és látni fogod.
Megjegyzem szerintem egy db-ot nem fogsz találni.
Évek óta egy kezemen meg tudom számolni, hány pszichológus kerestetik hirdetéssel találkoztam.
Jelenleg mindenhol(!) mérnököket keresnek/vadásznak, ráadásul rohadt jól meg is fizetik őket...
Nehogy aztán megbánd felnőtt fejjel, hogy nem ezt a pályát folytattad tovább. Ha amúgy sem megy jól, válts persze nyugodtan, de én a te helyzeteben meggondolnám. (Még mi is hányszor mondogattuk, hogy ha nem lennénk zérók azon a területen, ha újra kezdhetnénk, biztos hogy mérnök vagy infós vonalon mennénk tovább.)
A kérdésed az volt, hogy keresett-e, arra is válaszoltunk( =senki nem akarta lebeszélni a kérdezőt, csak válaszolt), valamint netes felméréseket is meg lehet nézni.
Ezen belül, hogy te melyiket is szeretnéd, azt úgyis te döntöd el.
8-as vagyok
A legtöbb munkakör stresszes, nem csak az a terület (Most perpill én is menekülök előle, és normálisabbat keresek, ez számomra is fontosabbá vált az utóbbi időben)
Abban egyet értek, hogy válassza azt, ami érdekli, nem akartam lebeszélni bármelyikről is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!