Kiesni a szakmából több, mint egy évig?
Figyelt kérdés
Mostani helyem előtt több hónapig nem találtam állást, majd jött a mostani hely. Itt határozott ideig lennék, egy évig. Nem sok a szakmai tapasztalatom, de folyamatosan szinten tartom. Próbaidőben vagyok, de lehet nem találok mást, és maradnom kell, a határozott idő meg ugye nem bontható fel úgy. Mennyire lenne rossz ha maradnék a mostani helyemen?2016. okt. 7. 18:34
1/1 anonim válasza:
"Mennyire lenne rossz ha maradnék a mostani helyemen?'
Hát és ezt mi most hogy válaszoljuk meg, mégis? Se azt nem írtad, hogy mi a szakmád, se azt, hogy most mivel foglalkozol, hogy érzed magad ott?
Nagyon nem mindegy, hogy egy könyvelő szakmáról beszélünk, aminél szerintem 1 év is nagy idő (rendeletek stb) vagy pl. egy vendéglátós szakmáról, ahol kb 1 év múlva is meg tudsz csinálni egy rántott húst (elnézést minden vendéglátóstól, nem ledegradálni akarom őket)
"Mostani helyem előtt több hónapig nem találtam állást," Magyarul nem tudtál a szakmádban elhelyezkedni - akkor mi a kérdés? (az nagyon klassz, hogy szinten tartod magad, de nyilván az elsőrendű szempont a megélhetés - bár, ha pl. szüleidnél laksz és megengedheted, hogy ne dolgoz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!