Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy évig kiesni szakmából?

Egy évig kiesni szakmából?

Figyelt kérdés
Mostani helyemen határozott ideig lennék, egy év. A próbaidő is bele számít, ami hamarosan letelik. A határozott időből azt olvastam nem könnyű kilépni, ezért két dolgot fontolok. Vagy lelépek most, vagy maradok végig. Haépek ideiglenesen bárhová, csak határozatlan legyen. Ha maradok azt tervezem elmegyek szakmai tanfolyamokra, legalább lássák, hogy szinten tartom. Kevés a tapasztalatom, és 27 lennék mire lejárna a szerződésem. Mennyire rossz a helyzetem szerintetek?

2016. okt. 3. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attol hogy ez hatarozott meg veglegesithetnek vagy akar kothetnek egy masik hatarozott szerzodest ha ennek vege es eppen lesz szukseguk emberre.
2016. okt. 3. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem értem a logikádat.
2016. okt. 3. 20:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Pontosan mit nem ertesz?
2016. okt. 3. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Az egész problémát nem értem. Rosszul fogalmazol, nem tudom, mi a bajod a jelenlegi szerződéseddel, azt sem értem, ha mész, miért biztos, hogy kiesnél egy évre a szakmádból...
2016. okt. 3. 20:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Mert hatarozott ideju szerzodesem lesz. Es abbol kilepni csak ugy nem lehet.

Ha ev kozben talalnek egy jobb allast, nem engednenek ela szerzodesem miatt.

2016. okt. 3. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint nem szereted a mostanit, nem? Akkor meg mondjuk már csak ezért is érdemes otthagyni.

Ha meg szereted, akkor nem értem, miért lenne olyan szörnyű, hogy nem lehet csak úgy "lelépni", meg eleve miért lenne valószínű, hogy találsz közben "jobban".

De ezt neked kell eldöntened, mi nem tudhatjuk.

2016. okt. 3. 20:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyreszt azert, mert ez nem szakmai munka. Masfelol azert nem tudnek csak ugy elmenni, mert a hatarozott ideju szerzodes az kozos megegyezessel bonthato fel. A fonokom meg...
2016. okt. 3. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor miért is vállaltad el első körben? Ha utálod, nem szakirányú, és nem gond a pénztelenség, akkor próbaidő alatt mondj fel. Utána valóban nem lehet csak úgy, csak ha lejárt a határozott idő.

És miért határozott idejű? Vége lesz a projektnek? Vagy valakit várnak vissza GYES-ről? Van esély a hosszabbításra?

Amúgy meg legalább 1 évre nincs gond a pénzkeresettel. Szerintem az nem gond, ha egy évig nem szakirányú helyen dolgozol. De te tudod.

2016. okt. 4. 09:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert nem volt mas lehetoseg...
2016. okt. 4. 10:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Helyettesitek valakit, azert hatarozott.
2016. okt. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!