Ha tenyleg jo fizetest akarsz, akkor valami muszaki vagy informatikai egyetemet kell elvegezni, de az nem konnyu...
2015. szept. 20. 23:39
2/12 A kérdező kommentje:
mint például mivel lehet annyit keresni?
2015. szept. 20. 23:47
3/12 anonim válasza:
150e forintot szinte barmivel, az alig tobb mint a minimalber.
2015. szept. 20. 23:53
4/12 anonim válasza:
Jaja, 150 ezer forintot bármivel.
Ahha, biztos.
Tudtok is linkelni legalább 10 állásajánlatot, ahol ennyi bejön?
Egyébként cnc vagy hegesztő, esetleg villanyszerelő.
2015. szept. 21. 00:12
5/12 anonim válasza:
Multinal szerelosoron betanitott munkaskent is lehet ennyit keresni...
Felsofoku vegzettseggel meg a kezdok is joval tobbet kapnak ettol. Nyilvan nem a bufe-ruhatar szakosok.
2015. szept. 21. 07:03
6/12 anonim válasza:
Nálam most dolgozik hideg burkoló, pár napi munkáért egy 100-ast akaszt le (ez csak a munkadíj egy pici helységre), ha az adózás miegymás után csak a fele megmarad neki, akkor is 3 laza hét alatt megkeresi az általad leírt 150 ezret. Nem dolgozik minden nap, de azért havi 3-4 munka simán összejön neki.
2015. szept. 21. 07:54
7/12 anonim válasza:
Én biológus vagyok PhD fokozattal, két nyelvvizsgával, a nettó keresetem 102E forint Budapesten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.