Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy évig kiesni szakmából?

Egy évig kiesni szakmából?

Figyelt kérdés
Mostani helyemen határozott ideig lennék, egy év. A próbaidő is bele számít, ami hamarosan letelik. A határozott időből azt olvastam nem könnyű kilépni, ezért két dolgot fontolok. Vagy lelépek most, vagy maradok végig. Haépek ideiglenesen bárhová, csak határozatlan legyen. Ha maradok azt tervezem elmegyek szakmai tanfolyamokra, legalább lássák, hogy szinten tartom. Kevés a tapasztalatom, és 27 lennék mire lejárna a szerződésem. Mennyire rossz a helyzetem szerintetek?

2016. okt. 3. 19:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, a kérdésbe nem írtad be, hogy a mostani csak kényszermegoldás úgymond, de utána rájöttem magamtól, miért olyan fontos ez a "megkötés". :)

Sajnos én is voltam ( sőt újra vagyok) ilyen helyzetbe, enni meg albit fizetni kell, ezért el kell vállalni olyan munkát is, ami épp akad..

Az alábbi kérdéseket vedd figyelembe azért:

Milyen bent a légkör? Milyen a főnököd?

Az utóbbi idők tapasztalat alapján, ha nálam ezek oké-k lennének, és a fizum sem éhbér, akkor maradnék egy évig. De sajnos én mostanában elég se..ggfej főnököt kaptam ki, aki megkeserítette csak a napjaimat..

Bár nekem is ajánlottak fel határozott idejű szerződést, ahol ráadásul még plusz egy hónap is meg volt határozva :)

Természetesen nem fogadtam el..

2016. okt. 4. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!