Melyik munkára érdemesebb felutaznom Budapestre ( csak az egyikre tudok)?
Először lásd meg a pénteki eredményét. Lehet az már
tetszeni fog, és fel is vesznek.
Viszont ha nem jön be, valahogy megoldanám a másik
felutazást is, hátha...
Sajnos lutri, és nagy kiadás, de lehet sokáig nem
lesz normális esély, és pont kihagynád a jobbat.
Szerintem térjünk vissza erre pénteken :)
Nem jó. Egy nap csak akkor tudnék elmenni, ha a-ból b-be teleportálni tudnék, máshogy nem. Márpedig ez lehetetlen.
Egy ilyen 'kiruccanás' nekem mindenestül kb 13 ezer forint, tehát most csak az egyikre tudok felmenni.
Teljesen természetes, hogy ilyen távolságból nem kell elmenni az első körös interjúra egy normális cégnél.
Ilyenkor Skype-on szokták ezt megejteni, és ha ott megfelelsz, akkor a második körre hívnak be személyesen.
Persze ezt csak akkor, ha tudnak a problémádról... ;-)
Hát maradj fenn:
Egy ilyen hostelben 3 éjszaka 5,000 ft. Nem luxus, de ki lehet bírni 3 éjszakát. Napközben meg elvagy hétvégén Budapesten, nézelődsz, ismerkedsz a hellyel.
Ha ilyen rossz a helyzeted akkor mindenképp megérné elmenni mind a két interjúra.
# 4
Ezek egyértelműen kis KFT-k, mindenest keresnek minimálbér + zsebbe valami apróért. Nincs itt több körös interjú meg HR meg skype... Bemész a góréhoz aztán ha tetszel neki jössz.
Igen, a négyesnek igaza van, én is ettől tartok. Sajnos már nem egy interjún túl vagyok, és egy kisebb vagyont elutazgattam feleslegesen. Most az lesz, hogy írok mind a kettőnek emailt, megírva a bérigényem, és kifejtve h ez miért is fontos ( a fél országot átutazni feleslegesen egy kisebb vagyonért hadd ne kelljen a semmi miatt...persze nem így írom meg.)
De azért köszönöm a hostel tippet ez még jól fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!