Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet változtatni egy...

Meg lehet változtatni egy állásinterjú időpontját?

Figyelt kérdés

Megbeszéltünk egy időpontot, de sajnos az nem jó, mert ma közölték velem, hogy aznap vizsga lesz (iskolába járok).

Nekem az iskola fontosabb, úgyhogy arra gondoltam felhívom őket, elnézést kérek (tudják, hogy iskolába járok, ezt elmondtam amikor felhívtak, hogy érdekel-e munka és az önéletrajzomba is benne van), és megkérem őket hogy adjanak egy másik időpontot. Sajnálnám ha emiatt nem vennének fel, de szerintem ha ezt már most nem értik meg, akkor később sem fognak elengedni az oktatásra.

2016. okt. 5. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan hívd fel őket, nem te leszel az első, aki ilyet kér.
2016. okt. 5. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Simán, én munka mellett kerestem idén másik állást és ennél sokkal kacifántosabb volt az időpontegyeztetés ami mindenkinek megfelelt.
2016. okt. 5. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!