Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem pofátlan a többkörös...

Nem pofátlan a többkörös interjú úgy, hogy semmit nem lehet tudni?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem pofátlan a következő eset? Már egy hónapja folyamatban van egy interjú, egy kicsi, de szakmailag vezető cégnél. 3 próbafeladat, és egy személyes beszélgetésen vagyok túl. Aztán az arcomba tolnak egy személyiségtesztet, ami még oké lenne. Egyszeri próbafeladat tipikus szokott lenni. Ami kiborította a bilit az, hogy felhív, hogy el tudok-e szabadulni egy napra, mert lesz egy 10 órás eseményük, amin megjelenhetnék és akár besegíthetnék (magyarán ingyen munka). És talán, utána lehet a fő interjú...Nem én vagyok a legjobb munkaerő a világon, szeretnék dolgozni, de ezt soknak tartom. Valamiért bűntudatom van, mert nem fogok ebbe belemenni. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit gondoltok, pofátlan a dolog?

2016. szept. 15. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez szerintem is túlzás kicsit!
2016. szept. 15. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is pofátlanság, én biztos nem mennék el.
2016. szept. 15. 14:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tervezem. Van melóm, de következő hónapban váltani akarok mindenképp, de ennyit nem ér a dolog. Saját pénzből, dolgozzam ingyen meg kaját is vigyek. Persze mondta, hogy akkor valamelyik délután be tudok-e menni, akkor nem kell egész nap. de őszintén már elment a türelmem az egésztől. Mire ez lezajlik, igaz más területen, de behívnak több másik helyre....
2016. szept. 15. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Komolyabb cegeknel, foleg multiknal ez alap. Megnyugtatlak, hogy nekik sokkal tobb penzukbe kerul az a tobb koros interju, mint neked. Ha meg intellektualis munkat vegzel, az a 10 ora alatt is tobb koltseget generalsz nekik, mint hasznot, mert meg nem tanultal be.
2016. szept. 15. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Én is voltam inygen-majom, ingyenes próbanapom. Ami a cég részéről illegális, hisz nem jelentenek be erre a napra.Sha többet nem megyek.
2016. szept. 15. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Mondd, h szerződéskötés után szívesen mész...

pofátlanok.

2016. szept. 15. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
semmiképp sem vállalnám semmit amíg tisztában nem vagyok a feltételekkel. Az idő pénz, az energiám pénz!Temetni se temetnek ingyen. Az én időmet igenis h fizessék meg, s igen a próbanap is illegális. Semmit soha nem szabad ingyen bevállalni, pénzből élünk! Te meg munkát keresel na mostan a munkáért fizetni szoktak!
2016. szept. 16. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
akik meg lepontoztak bizonyára örömmel végzik az ingyen melót is :) egészségetekre.:)
2016. okt. 12. 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:
En is azt nezem, mi ez a lepontozas, amikor mindenki a sajat velemenyet irta le
2016. okt. 13. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!