Szakácsok! Havi hány órát dolgoztok?
Figyelt kérdés
Szeretitek a szakmátokat? Bírjátok csinálni ezt a kemény melót?2016. okt. 1. 14:37
1/4 anonim válasza:
nem m1 h egy csöves don pepénél vagy egy étterembe vgy szakács, a don pepe csal az mindennel ott napi 12 óra meló van még egy jobb helyen csak 8
2/4 anonim válasza:
Kedves első, sok étterembe is 12 óra a meló, de változó. Ismerősöm neves helyen 10-től 22-g van, de van egy "gyenge időszak" ami 15-18 óráig van, kb 2 rendelésük.
3/4 anonim válasza:
Én 6-7 éve dolgozom a szakmában, 2 szállodában és 3 étteremben, ez idő alatt a minimum kb 160 óra volt a minimum és 350 a maximum.
Még mindig szeretem, de sokszor nagyon kemény, de két munkahely között általában pihenek/utazgatok pár hónapot, máskülönben nehéz bírni mentálisan és fizikálisan.
4/4 anonim válasza:
Nem csak a Don Pepénél, meg a csöves éttermeknél van így. Hajdúszoboszló(és ezzel együtt az ország) egyik legrangosabb szállodájában 2 évig voltam szakács. Reggel 8-tól 22-ig volt a műszak, ha reggeliztettél, akkor 6-22. Tehát ez mindenütt nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!