Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti abban dolgoztok amit...

Ti abban dolgoztok amit szerettek is, illetve azt csináljátok amit szerettek, vagy ami van / muszáj?

Figyelt kérdés

Csak érdekelne hogy ebben a csodás országban ki hogy dolgozik, azt amit szeret, vagy ami épp van vagy jól fizet?

Gondolom nem hiába fásulnak be az emberek...

2016. szept. 12. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:

azt amit muszáj.

nem vagyok sem programozó, sem orvos, szóval nekem csak a "muszáj" jut!

2016. szept. 12. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Van egy jó pár papírom (nem büfészak) s elvárják a kulimunkát végezzek, s Te vagy 🙂 a különleges, ha ez nem tetszik, ha meg nem 🙅 tetszik, el lehet menni. Egyedül csak a magánirodát sajnálom meg hogy máshol nem adnának ennyit.
2016. szept. 12. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Utálom a munkám, utálok bejárni, úgyhogy nem, nem azt csinálom amit szeretnék.
2016. szept. 13. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
2. milyen papírod van?
2016. szept. 13. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Agrármérnök vagyok, és közmunkaprogramban dolgozok, a mezőgazdasági programon belül termelésvezetőként havi 74 ezer nettóért. Nem erről álmodtam, de ez van, a semmitől jobb. Egyetem után börtönbe kerültem, ahonnan 6 év után szabadultam (ártatlanul ültem), szóval sok választásom nincs munkahely terén.
2016. szept. 13. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Hű #5 ez durva s mit varrtak a nyakadba? 2. válaszoló vagyok, nagyon nem 🙅 szeretnék nyilatkozni, egyébként közgazdász vagyok s van 3 okj-m.
2016. szept. 13. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Kábítószer és cigaretta csempészet miatt. Közöm nem volt hozzá, magam is magyar cigarettát szívok, mindig is azt szívtam, kábítószerrel pedig soha nem éltem. Közeli rokon miatt ültem.
2016. szept. 14. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Borzasztó, már az, hogy "ültél", még ha ártatlanul is, fekete folt marad. Próbálj meg az ország másik felében elhelyezkedni, nem mindenütt káderezik le az embert.
2016. szept. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!