Ti abban dolgoztok amit szerettek is, illetve azt csináljátok amit szerettek, vagy ami van / muszáj?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne hogy ebben a csodás országban ki hogy dolgozik, azt amit szeret, vagy ami épp van vagy jól fizet?
Gondolom nem hiába fásulnak be az emberek...
2016. szept. 12. 19:00
1/8 anonim válasza:
azt amit muszáj.
nem vagyok sem programozó, sem orvos, szóval nekem csak a "muszáj" jut!
2/8 anonim válasza:
Van egy jó pár papírom (nem büfészak) s elvárják a kulimunkát végezzek, s Te vagy 🙂 a különleges, ha ez nem tetszik, ha meg nem 🙅 tetszik, el lehet menni. Egyedül csak a magánirodát sajnálom meg hogy máshol nem adnának ennyit.
3/8 anonim válasza:
Utálom a munkám, utálok bejárni, úgyhogy nem, nem azt csinálom amit szeretnék.
5/8 anonim válasza:
Agrármérnök vagyok, és közmunkaprogramban dolgozok, a mezőgazdasági programon belül termelésvezetőként havi 74 ezer nettóért. Nem erről álmodtam, de ez van, a semmitől jobb. Egyetem után börtönbe kerültem, ahonnan 6 év után szabadultam (ártatlanul ültem), szóval sok választásom nincs munkahely terén.
6/8 anonim válasza:
Hű #5 ez durva s mit varrtak a nyakadba? 2. válaszoló vagyok, nagyon nem 🙅 szeretnék nyilatkozni, egyébként közgazdász vagyok s van 3 okj-m.
7/8 anonim válasza:
Kábítószer és cigaretta csempészet miatt. Közöm nem volt hozzá, magam is magyar cigarettát szívok, mindig is azt szívtam, kábítószerrel pedig soha nem éltem. Közeli rokon miatt ültem.
8/8 anonim válasza:
Borzasztó, már az, hogy "ültél", még ha ártatlanul is, fekete folt marad. Próbálj meg az ország másik felében elhelyezkedni, nem mindenütt káderezik le az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!