Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közgazdászok! Hány állásra...

Közgazdászok! Hány állásra pályáztatok mire kaptatok munkát?

Figyelt kérdés

2016. szept. 13. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez így túl tág kérdés ahhoz hogy következtetéseket vonj le belőle. Én például három helyre jelentkeztem és kettőtől kaptam is ajánlatot, de ebből egyáltalán nem következik az hogy általánosságban könnyű elhelyezkedni közgazdászként.
2016. szept. 13. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Én pályakezdőként 10 éve jelentkeztem 2 pesti állásra, egyre be is hívtak, de nem kaptam meg. Vidéki vagyok, nagyon nem is bántam, mert albérletet abból a pénzből...

Itt Székesfehérváron nagyjából mindenki akkor az Alcoában kötött ki, aki tudott nyelvet, oda mindenkit felvettek. Utána oda pályáztam, igaz a 4. helyre, de felvettek.

Aztán kirúgtak, 3 éve kisgyerekes anyaként én itt nem kaptam állást, Pestre már nem mentem. Itt kb. havonta egy álláshirdetés jelent meg. Így fél évig tartott, mire találtam állást.

Teljesen attól függ, hogy hol laksz, jelenleg itt a városban az Alcoa és az IBM verseng egymással az emberekért, de lehet, hogy pl. Kecskeméten nem találsz semmit.

2016. szept. 13. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
2 interjú, 2 állás, és még nem végeztem
2016. szept. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!