A közgazdászok roppant könnyen el tudnak helyezkedni?
Figyelt kérdés
Valamelyik normálisabb vidéki egyetemen szerzett diplomával, pl. SZTE gazdmen BA + vezetés és szervezés MA2016. aug. 31. 10:45
1/4 anonim válasza:
Van aki igen, van, aki nem. A diploma még egy pályakezdőnél is csak az egyik eleme a sikeres munkakeresésnek.
2/4 anonim válasza:
Ezzel nem könnyű elhelyezkedni, mert rengetegen vannak ezzel a végzettséggel. Tudom, hogy az egyetem azzal hirdet, hogy 5 perc alatt vezérgazgató leszel, de ne vedd be. Corvinus-os hasonló végzettséggel is a társaság jelentős részének több hónapig tartott.. Én matematikus vagyok, nekem a mester alatt volt már állásom és a csoporttársaimat is mind felvették mire végeztünk.
3/4 anonim válasza:
azt erősen kétlem, hogy valaki egy corvinusos végzettséggel több hónapig keressen állást... :)
én a PSZF-en végeztem, és egy hónap alatt találtam munkát, ennyi idő volt a kiválasztási folyamat
a többi szaktársam is nagyjából ennyi ideig keresett állást, egy hónapnál több ideig senkinek sem tartott több ideig munkát találni
4/4 anonim válasza:
bce-n (psz) általában problémamentes az állás találása. Inkább a túlóráztatás a valós robléma.
De pszf/bce végzettséggel mindenki talál állást (ha mást mondanak az valószínűleg kamu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!