Miért hazudják azt sokan hogy a jogászok/közgazdászok könnyen el tudnak helyezkedni?
Jogászokról nem tudok nyilatkozni, de a környezetem nagy része velem együtt közgazdász végzettséggel rendelkezik, és a tapasztalat az, hogy marha könnyen talált munkát mindenki.
Én a fősuli mellett kezdtem el dolgozni és azóta folyamatosan van munkám, kétszer váltottam munkahelyet.
Nyilván ez régiónként változik, én Budapestről beszélek most.
Miért hiszed az ellenkezőjét?
Utolsó, te is hazudsz kár a szóért, úgy mint én az első válasznál. :D
Nekem nincs több kérdésem a kérdezőhöz, e azt hiszem értem miért nem tud elhelyezkedni ezzel a hozzáállással.
"TamásTóth nevű felhasználó válasza:
Kérdező, jó lenne tudni hol laksz,"
Megmondom én, Pécsett... És állandóan itt sír, hogy már 50 állásinterjún volt, meg hogy laza erkölcsű lesz... Eleinte komolyan vettük, jobbnál jobb tanácsokat kapott, de nem változtat semmin, csak itt sajnáltatja magát.
7-nek
Jaaaa ? de a gyilkos börtön töltelék valagát azt lehet csókolgatni, mi ? Amikor munkaterápiáról van szó, meg arról, hogy a pártfogó a fenekét csókolgassa és visszahelyezze a társadalomba !!!
Jogászokról nem tudok nyilatkozni, én közgazdász vagyok. Székesfehérváron kb. 4-5 nagyobb cég van, aki felvenne közgazdászokat, de általában jobban kedvelik a pályakezdőket, mert ők olcsóbbak.
Pályakezdőként hamar elhelyezkedtem, viszont fejlődni képtelenség egy SSC-ben.
10 év tapasztalattal már nem nagyon kellettem más helyi cégeknek, mert túl magasnak ítélték a bérigényemet. Ezzel szemben Pestre nagyon sok interjúra hívtak, szerintem ott nagyon hamar találtam volna állást.
Viszont ne használd a hazudik szót, mert túl erős egy ilyen helyzetben. Max. neki nagyobb szerencséje volt, mint neked.
Nyelvekkel hogy állsz? Angol tárgyalási szint az alap, ha még egy nyelv megy min. középfokon, akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!