Pannonworknél mennyit vonnak le az első fizetésből?
Figyelt kérdés
Összesen egy napot dolgoztam náluk, kb nettó 4000 ft-ot kellene kapjak, de alig kaptam 2000-et.2016. szept. 9. 18:13
1/4 anonim válasza:
Szia. 1000ft a tagdij naluk, viszont ha tescozol, vagy majd szeretnel, es kertel tescos polot az 1500 nekem is 2500at vontak az elso fizumbol. Ha esetleg visszaleptel mert voltal mar tag akkor asszem 2000ret vonnak (de ebben nem vagyok biztos) jo munkat ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem 2000 volt a levonás, de akkor lehet a póló miatt...
2016. szept. 11. 00:05
3/4 anonim válasza:
Akkor valszeg a polo miatt. De vigyazz mert egyik ismerosomnek 3x basztak el a fizujat. Figyelj a fizudra!! Es kerd le az oldalrol a berszamfejtest minnel tobbszor!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Elkértem, az "egyéb levonás" volt gondolom a póló.
2016. szept. 13. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!