Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 170. 000 nettó...

Szerintetek 170. 000 nettó +30. 000 cafeteria az minek számít? Átlagos, az alatti?

Figyelt kérdés
Vagy ezt így nem lehet leírni, nagy a szórás fizetésekben?
2016. szept. 3. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%

"Sokan írtak ilyeneket hogy 650.000 bruttó + céges autó, stb. Azt hogy lehet elérni?"

Hát jól kell hazudnod, a munkahelyen, üzletfeleidnek, vagy legegyszerűbb, hogy nyomsz a tényleges fizud mögé 1 db nullát itt a gyakorin!

Céges autó 10-ből 9 esetben valamilyen áruszállításra alkalmas furgont jelent.

Haverom is így szokott csajozni, kinyalja magát öltönybe, nyomatja, hogy neki céges autója van (csokit, rágcsát és chips-et szállít), saját irodája (átalakított ülés, hogy lehessen rajta számlákat is írni), titkárnője van (diszpécser, aki 20 kiszállító munkáját segíti), a cége megbecsüli jól, nettó 1 200 000-as fizetést kap (évente)

Nagyon őszintén és nyíltan tud a munkájáról beszélni, ráadásul még jól is néz ki, tapadnak rá a csajok.

2016. szept. 4. 07:24
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

"Sokan írtak ilyeneket hogy 650.000 bruttó + céges autó, stb. Azt hogy lehet elérni?"

Kell hozzá:

-Piacképes diploma és szaktudás

-Nyelvismeret

-Multi (vagy nagyon tőkeerős magyar cég, de ilyen kevés van)

-Pár év tapasztalat

A fentiekkel nem csak a bruttó, de a 650 nettó is megy "egyszerű" alkalmazottként. A 170 nettó amúgy pontosan az átlag a KSH szerint. (Átlag, nem medián!)

2016. szept. 4. 09:41
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Mit számít, hogy mi az átlag? A kérdés az, hogy neked elég-e, kijössz-e belőle, tudsz-e félrerakni. Ez valakinek sok, valakinek kevés. Másrészt meg ne hasonlítsuk már magunkat egy összátlaghoz, mert nem mindegy, hogy árufeltöltő vagy egy sarki boltban, vagy a Bosch-nál vezetőfejlesztő.
2016. szept. 4. 10:01
 14/21 A kérdező kommentje:

Én személy szerint nagyon örülök neki, volt ahol 100 alatt kerestem, nettóban.

Még annyit hozzátennék hogy akik itt menőztek 600-650 bruttóval 30-as fickók voltak, szerintem az irreális, én inkább azt mondom reálisnak, azt tartom valószínűnek hogy úgy van hogy sokan pl. egy gépészmérnök diplomával 50 év körül is csak akár 240-250 nettót kapnak. Vagy a 650 bruttót de azt is csak mondjuk 50 év környékén.

Szerintem az a fickó akiről írtam "viccelt", kamuzott.

Köszi a válaszokat.

2016. szept. 4. 10:05
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem akarlak elkeseríteni, de én 30 éves vagyok, és 850e bruttót keresek Budapesten, mérnök informatikus diplomával. Teljesen reális.
2016. szept. 4. 10:13
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Pedig van ilyen, több ismerősöm is, aki 30 éves és 650 bruttót kap, aki meg 25 éves az még "csak" 450-500-at. Ha azt hiszed, hogy 50 évesen lehet csak elérni a nettó 200 feletti fizetést, akkor gondolom vidéken élsz, és rosszul fizető szakmát választottál. A fenti fizetések az én tapasztalatom szerint főként az IT-ben és a pénzügyi szektorban érhetőek el.
2016. szept. 4. 10:16
 17/21 MZ.per.X ***** válasza:
60%

Kezdjük ott, hogy nem tudjuk a munkaköröd, munkaidőd, beosztásod, így nehéz megítélni, hogy jó e amit kapsz. Kaphat ennyit egy biztonsági őr is, havi 300+ ledolgozott órával, meg egy kezdő mérnök is 180 órával, nem mindegy.

Amúgy ez a baj, hogy te is elköveted azt a hibát, hogy el sem tudod képzelni, hogy mások jól kereshetnek, és mindent a saját "szintedhez" viszonyítasz. Főleg hogy nem csak alkalmazott droid lehet az ember.

2016. szept. 4. 11:28
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

"Még annyit hozzátennék hogy akik itt menőztek 600-650 bruttóval 30-as fickók voltak, szerintem az irreális, én inkább azt mondom reálisnak, azt tartom valószínűnek hogy úgy van hogy sokan pl. egy gépészmérnök diplomával 50 év körül is csak akár 240-250 nettót kapnak. Vagy a 650 bruttót de azt is csak mondjuk 50 év környékén"

Ez egyáltalán nincs így.

2016. szept. 4. 12:14
 19/21 A kérdező kommentje:

Jó akkor leírom:

Biztonságtechnikai mérnök diplomám van, az Óbudai-n végeztem a Bánkin, munkaidő: 8-17:00, sosem túlórázom, mindig lelépek pontosan 5-kor. Egy konténeres cégnél dolgozom, a műszaki osztályon, anyag és készletnyilvántartó munkakörben.

Még annyit fűznék hozzá hogy nekem ez a pénz több mint jó.

Persze 800 meg 650 bruttó az még jobb lenne, egy jó kis autót vennék belőle, de nekem ez teljesen jó pénz.

2016. szept. 4. 18:41
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

[link]

"Egy kezdő junior fejlesztő bruttó 400 ezer forint körül kereshet, a tapasztaltabbak millió fölött kapnak."

Úgy éreztem releváns a témában.

2016. szept. 5. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!