Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretném ha írnátok olyan...

Szeretném ha írnátok olyan munkákat amit otthon lehet dolgozni nem muszáj hogy nagyon sokat keressen de azért a 100000 ft-nek örölnék?

Figyelt kérdés

2016. szept. 1. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Keresek kisegítő programozót!
2016. szept. 2. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha értene ilyesmihez, nem itt érdeklődne.

És nem elégedne meg 100 ezerrel.

Nyilván azért keres így, ennyiért, mert semmihez nem ért, és max gyári mumkák jöhetnének szóba, de az meg büdös sok embernek, mert műszakolni kell, meg fárasztó.

2016. szept. 2. 17:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Matekból elsős korom óta ötös vagyok és az építészet érdekel
2016. szept. 3. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

óóóó, szóval diák vagy?

na, ez így egész más megvilágításba helyezi a dolgokat.

még végzett, felnőtt embereknek sincs lehetőségük, pedig ők is szívesen dolgoznának otthon.

semmit nem jelent, hanyas vagy, és mi érdekel.

majd az életben rájössz.

a jegyek csak addig számítanak, míg bekerülsz a felsőoktatásba.

ha már végeztél, és programozó vagy, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy hanyas voltál ebből vagy abból.

én is jó voltam matekból, mégsem emiatt vettek fel a munkahelyemre. nincs összefüggés.

2016. szept. 3. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
chaturbate.com :D
2016. szept. 3. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!