Szerintetek gyári betanított munkásból elő lehet lépni komolyabb pozícióba?
""technikus, mérnök (diploma nélkül)"
it szektorba még talán talán el tudom képzelni, de máshol max a mesébe."
jelenlegi munkahelyemen 3 minőségügyi mérnök van diploma nélkül, mind a sori munkás, majd sori minőségügyi technikus, majd mérnök lett (papíron technikusok, mérnöki munkakörrel, mérnöki fizetéssel)
szintén ugyanitt van 2 mérnök kolléga, akik még nem fejezték be a sulit
technológus mérnök 2 van diploma nélkül, egyik technikusként végzett, a másiknak érettségije van, és gyártósoron kezdte
ITs kollégát gyártósorra vették fel
nemrég távozott egy technikus kollégánk, érettségije van, 16 évet töltött a cégnél, először soron, majd sima technikusként, majd vezetőként dolgozott 8 beosztottal, most mérnökként foglalkoztatják az új helyén, idén kezdi a gépészmérnökit
elősző helyemen 2 minőségügyi mérnök pozícióban foglalkoztatott technikusit végzett volt kollégám van
azt megelőző helyen minőségügyi középvezetőként dolgozó volt kollégám végzettsége autószerelő
szintén ugyanitt 2 karbantartó technikus van, az egyik szakács, a másik gépi forgácsoló szakmunkást végzett érettségijük nincs (cég elküldte őket még valami villanyos v. elektronika képzésre)
ismerős mérnökségvezető előbb volt mérnökségvezető, mint ahogy diplomás mérnök
mind belső pályázaton jutott elüöre
A jelenlegi helyen max nyalással, fúrással, stb.
Jelentkezz más cégekhez, érettségivel meg nyelvtudással már irodába kerülhetsz, aztán ott figyelj, tanulj, és akkor pár év után vagy ott, vagy másik helyen kicsit feljebb léphetsz. El lehet így jutni egy nyugodt, normális megélhetést biztosító állásig jutni. Én így csináltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!