Szerintetek gyári betanított munkásból elő lehet lépni komolyabb pozícióba?
Figyelt kérdés
Érettségivel és nyelvtudással.2016. aug. 31. 18:19
1/15 anonim válasza:
Ha elég sok évet lehúzol ott, talán műszakvezető lehetsz. De nagy dolgokra ne számíts.
2/15 anonim válasza:
Igen, lehetsz rabszolgahajcsár.
3/15 anonim válasza:
Szia. Az érettségi és a nyelvvizsga nem elég. Nyalnod is kell a főnökségnek. Volt olyan munkatársam aki két diplomával nem lépett előre, mert csendes, visszahúzódó természetű volt. És volt olyan, akinek még érettségije sem volt, de csoportvezető lett.
Én a helyedben nyelvtudással inkább külföldön próbálkoznék.
4/15 anonim válasza:
Igen. Én tudok konkrét hasonló példát arra egy multinál, ahol dolgoztam, hogy egy legalacsonyabb szinten dolgozó emberből ha nem is felsővezető, de egy igen magas szinten lévő vezető lett.
5/15 A kérdező kommentje:
Egy csendesebb ember akkor nem is juthat feljebb a ranglétrán?
2016. aug. 31. 18:49
6/15 anonim válasza:
Csendes ember ÚGY, hogy szakmai tudása nincs mellette nem nagyon.
7/15 anonim válasza:
Ez már nem 80-as évek. Nyalni spiclisedi és bármi lehetsz.
8/15 anonim válasza:
munkailag előrébb kerülhetsz ha jól dolgozol. 3ember munkáját is rád fogják bízni, de fizetésemelésben ne remélkedj
9/15 anonim válasza:
simán
műszakvezető, technikus, mérnök (diploma nélkül), ITs kollégáim vannak/voltak, akik gyártósoron kezdték
10/15 anonim válasza:
"technikus, mérnök (diploma nélkül)"
it szektorba még talán talán el tudom képzelni, de máshol max a mesébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!