Tényleg ilyen csajok vannak betanított gyári munkán?
2016. júl. 24. 15:09
1/10 anonim válasza:
Igen, a csajokat dikert úgy válogatják, hogy így nézzenek ki.
Az nem is fordulhat elő, hogy a képen egy modell van.
2/10 anonim válasza:
A HR_esek pont így néznek ki :D
3/10 anonim válasza:
Általában nem. De Bancsók Eszmeralda és Kerekesné "Bögyike" Erzsike nem néz ki olyan jól, hogy plakátra tegyék őket.
4/10 anonim válasza:
Szerinted a plakátokon a dolgozók vannak vagy fizetett modellek? 🤗
5/10 anonim válasza:
Személyügyi marketingen dolgoztam, úgyhogy tudom, hogy a reklámplakátokra modelleket raknak. Persze nem topmodellt, mint a Palvin Barbi, mert akkor kilógna a lóláb, inkább egyszerűbb, hétköznapi emberekre hasonlító, de szép modelleket.
6/10 anonim válasza:
Hát èn 3 èvig toltam gyári munkáskènt ès rengeteg szexi csajszi volt. Nèha èn is meglepődtem..
7/10 anonim válasza:
Ápolatlanok, csúnyák és félelmetesen buták! de majd meglátod, ha jelentkezel.
8/10 anonim válasza:
Van egy kettő igen. De többségében nem ez a jellemző.
9/10 anonim válasza:
Működik a marketing, az biztos.
10/10 anonim válasza:
Sok fiatal is van és vannak köztük jó csajok is, én is meglepődtem néhányon,az más kérdés amikor megszólalnak.
De vannak kibazott idegesítő nagypofáju házsártos retardált barmok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!