Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mcdonaldsba péntekre hívták...

A mcdonaldsba péntekre hívták be elbeszélgetésre és akkor ez azt jelenti hogy fel is vesznek vagy ez csak interjú?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

én a helyedben messze elkerülném azokat a férgeket....

ha nincs vendég,vagy tél van akár rossz idő.

küldenek haza,hogy húzd le a kártyád ennyi volt... :/

2016. aug. 24. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Igen, felvesznek, és csak protokollt követnek.

Persze azért ne küld el őket az anyjukba, mert akkor nem fognak hozzá vigyorogni.

A kettesnek meg üzenném, hogy jobban jár ha hazaküldik, mintha az ablakokat kéne vakargatnia vagy galamürüléket szedni a napernyőről, vagy kipucolni a csatorna összefolyókat, kimosni a fagyasztót, szemétprést.

Régen ezt is csináltatták, ma már van rá éjszakai takarítócég.

2016. aug. 24. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy héten kb hány órára szokták beosztani a diakokat?
2016. aug. 24. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Remélem a meki jobb mint a tesco mert most otz dolgoztam és múlt hónapra csak öt napra tudak beosztani.
2016. aug. 24. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

hmmm,valóban? velem tudod mit csináltak? kasszás voltam nem konyhás.a szart is felnyalatták velem.Préselőben meg hemzsegtek a kukacok....mikor nem volt meló jobb esetben csikkeket szedettek velem.nehogy azt hidd már,hogy ezek nem történnek meg.külföldön is ez megy!!!

Csak azaz érdekes,mikor egyedül élsz és pl egy jan-feb hónapban dolgozol 100órát.mert szar a forgalom hogy élsz meg.

2016. aug. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!